„Bolje mu sada zalepi bradu“: Naterala muža da se obrije, pa vrisnula od šoka kada ga je videla

Vesti 23.05.2024 18:09 0

Žena je molila svog muža da obrije bradu, ali se pokajala kada ga je videla bez nje.

muškarac

Printscreen/TikTok

Jedna supruga je objavila na svom TikToku snimak muža koji ima bradu, a potom kako izgleda bez nje. Napisala je da ga je molila da obrije bradu posle nekoliko godina, jer ne zna kako izgleda. Uspela je da natera muža da to uradi, ali je ubrzo zažalila.

Najgora ideja

"Molila sam svog bradatog muža da skroz obrije bradu, prvi put posle više godina. To je bila najgora moguća ideja, kako je brijač uopšte to dopustio?", napisala je Sofi u svom videu i dodala: "Počinila sam zločin." Njen muž je sa bradom izgledao muževno i snažno, a posle brijanja se pojavilo njegovo lice koje je bilo nežno, pa je izgubio inaj mačo izgled.

Transformacija njenog muža i njegov izgled pre i posle brijanja nasmejao je mnoge ljude koji su pogledali snimak. Zbog neverovatne promene, ovaj video snimak je prikupio čak 38,5 miliona pregleda i preko 3 miliona lajkova.

 

 

Od vikinga do Kejt Mos

Ispod videa su se ređali komentari šokiranih ljudi. "U pravu si, ovo je zločin za čovečanstvo", "Bio je kao vikinga, a sad izgleda kao Kejt Mos", "Ovo ne može da bude ista osoba", "Izgleda kao Diznijeva princeza", "Prava lepotica ", "Bolje mu zalepi tu bradu" i "Sad imaš ženu, a ne muža", samo su neki od komentara.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading