Hit video: Labrador uvek radi isto dok se njegova vlasnica tušira, ovo je urnebesno!

Vesti 22.05.2024 16:07 0

Jedan kućni ljubimac ne ostavlja na miru svoju vlasnicu čak ni dok se kupa.

labrador

Shutterstock

Labrador toliko voli svoju vlasnicu, da ne želi da je ostavi samu ni kada se ona kupa u kadi. Lusi je ženka labradora koja je postala popularna na TikToku kada je njena vlasnica objavila video snimak u kome se vidi šta Lusi radi dok se ona kupa.

Prvo joj donese peškir

Labrador ima zanimljiv ritual koji izvodi svaki put kada se njena vlasnica kupa. Na snimku koji je pregledalo više od milion ljudi, vidi se kako Lusi svojoj vlasnici donosi stvari koje nalazi po kući, iako joj je vlasnica u kadi. Nestašan pas joj prvo prinese peškir do kade, zatim donese prljavi tanjir, pa odeću, a pritom izgleda tako ponosno kao da obavlja neke veoma važne stvari.

 

 

Želi da je odvedeš na večeru

"Njen izraz lica sve govori, tako je ponosna", "Izgleda tako srećno. Moj pas mi donosi čarape", "Mislim da želi da se obučeš i odvedeš je na večeru", "Ovo je urnebesno", samo su neki od komentara ispod videa.

Ljudi su bili oduševljeni, pa su tražili još jedan snimak. Potom je vlasnica objavila drugi deo u kome se vidi kako joj Lusi donosi stvari do kade, ali ovog puta su to papirni ubrus iz kuhinje, tegla s nekim namazom i kutlača!

Komentari (0)
Loading