Ovi kućni ljubimci su bogatiji od ljudi: Mačka poznate pevačice zaradila 97 miliona dolara, a jedan pas ima na računu čak 500 miliona!

Vesti 11.04.2024 21:08 0

Postoje kućni ljubimci koji su bogatiji od ljudi. Neki su novac sami zaradili, a neki ga nasledili! Ovo je list anajbogatijih pet ljubimaca na svetu.

mačka

Printscreen/Instagram

Pas je najbogatiji

Najbogatiji kućni ljubimac na svetu je nemački ovčar Gunter VI čija se imovina procenjuje na 500 miliona dolara! On je nasledio novac od svog pretka Guntera III kome je vlasnica 1992. godine testamentom ostavila deo svoje imovine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

 

Mačka instagramuša

Na drugom mestu je mačka Nala koja je usvojena iz azila za životinje i postala uspešna influenserka na Instagramu, gde ima više od 4 miliona pratilaca. Mačka Nala zarađuje prodajući svoju hranu za mačke. Ona ima na računu 100 miliona dolara!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Mačka Tejlor Svift

Olivija Benson je mačka poznate pevačice Tejlor Svift, a zaradila je svoje bogatstvo pojavljivanjem u muzičkim spotovima i reklamama. Ova maca ima na računu 97 miliona dolara!

 

 

Psi Opre Vinfri

Posle mačke, na četvrtom mestu je pet pasa, čija je vlasnica Opra Vinfri. Toliko ih voli, da je na njihov račun prebacila 30 miliona dolara!

Pomeranac maneken

Na petom mestu je pomeranac Džifpom koji ima više od 9 miliona pratilaca na društvenim mrežama i 25 miliona dolara u džepu! On glumi u muzičkim spotovima Keti Peri i izdaje knjige!

Komentari (0)
Loading