Deca se smaraju? Evo kako da ih odlepite od ekrana, potrebna samo 1 stvar

Vesti 04.05.2024 19:59 0

Ukoliko želite da im predložite zabavnu igru, mi imamo savršen predlog za vas...

deca

Shutterstock

Deca ne podnose dosadu, a tako ni njihovi roditelji i ostale odrasle osobe u njihovom okruženju jer su često primorani da ih zabavljaju. S obzirom da je vreme praznika mnogi bi se radije upustili u razgovor, umesto da slušaju negodovanje mališana. Zato im je potrebno naći adekvatnu zanimaciju.

Možda je najlakše im dati telefon ili drugi elektronski uređaj i pustiti ih da igraju igrice ili gledaju neki crtani film, ali to ipak nije pravo rešenje. Sada je vreme da uživaju u lepom vremenu i igraju se van kuće.

Ukoliko želite da im predložite zabavnu igru, mi imamo savršen predlog za vas. Nastavite da čitate kako biste otkrili kako da svom mališanu pružite najbolju zabavu.

Cvetna narukvica

Svi znamo da deca vole da beru cveće, te smo zbog toga pronašli način da ih još lakše sakupe, bez pravljenja malih buketa.

 

 

Sve što vam je potrebno jeste selotejp traka. Traku zalepite oko ruke vašeg deteta, tako da izgleda kao narukvica. Lepljiva strana neka takođe bude okrenuta ka gore kako bi dete moglo da na nju lepi cvetiće i tako pravi lepe i prirodne narukvice. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading