Sara je sinu dala očevo ime: Reakcija deke raznežila je milione, nije mogao da obuzda emocije

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 21:07 0

Emotivna reakcija dede raznežila je milione

emotivna reakcija dede

Printscreen/TikTok

Sara Groen i njen suprug nedavno su dobili blizance, a nikome od svojih bližnjih nisu otkrili koja imena su im dali. Međutim, jednu su bebu nazvali prema njenom ocu Tejloru, a Sara je odlučila da snimi njegovu reakciju na ovu predivnu vest.

Ona ga je već čekala u dečjoj sobi sa upaljenom kamerom, a njen otac u prostoriju je ušao sa njenim suprugom. Nakon što su otkrili Sarinom ocu da su dečaka nazvali po njemu, nije mogao da obuzda emocije i počeo je da plače. Dirljiv video raznežio je mnoge koji su ga pogledali, a od objave je pogledan više od 700 hiljada puta. 

 

@sarahtaylorgroene Telling my dad that we are naming one of our twins after him by showing him the baby name blankets 🤍 He’s always been my biggest supporter and the best role model for me. Our twins are so blessed to have him as their grandpa. Love you, Dad! #pregnancyjourney #pregnanttiktok #twinmom #pregnancy #babyname #30weekspregnant #thirdtrimester #nurserydecor #grandparentsoftiktok ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

 

 

"Ovakvi video zapisi uvek me rasplaču", "Predivno, niste mogli da mu pokažete ljubav na bolji način", "Moji blizanci takođe nose imena po dedama, jako ih je dirnulo kad smo im otkrili kako smo ih nazvali", "Kakav predivan i emotivan porodičan trenutak za sve", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading