Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"

Naj žena Vesti 08.05.2023 09:15 0

Bridžit O’Konel, iz Irske, bila je u srećnom braku sa Tomom Mekejbom, ali zbog nekih fotografija koje je videla na Fejsbuku počela je da sumja u njegovu lojalnost

Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"

Shutterstock

Pošto joj "đavo joj nije dao mira", Bridžit je odlučila da sedne za kompjuter i pogleda te sumnjive silke malo bolje. Reč je o fotografijama na kojima je njen suprug na planini sa nepoznatom ženom. 

Našla je ženin profil na Fejsbuku i tada joj se srušio svet - na slikama je bio njen muž, veoma srećan u zagrljaju sa njom. Tada joj je bilo jasno zbog čega je Tom stalno putovao u drugi grad gde bi se "zbog posla" zadržavao i po nekoliko dana.

Pošto nije mogla da otkrije šta mu dođe ta žena unajmila je privatnog detektiva koji je pratio njenog supruga. Dva dana kasnije, detektiv joj je potvrdio da Tom ima drugu ženu.

Kada je suprugu otkrila da sve zna, on uopšte nije pokazao znake nervoze ili brige.

- Ne samo što mi je rekao da je u braku sa tom ženom od 2010. godine već s njom ima i decu! To me je dotuklo, budući da i mi imamo ćerku. Nikada ništa nisam krila od njega, a on je više od 10 godina vodio paralelni život. Pogodilo me je što je odmah po priznanju informisao prvu ženu u naš brak i ona je krenula da zove i moju ćerku i raspituje se o meni. Sve preko Fejsbuka. Na kraju mi je rekao i da sam ja oduvek njemu bila "broj dva". Sve onako, bez emocija saopšteno - priča Bridžit.

Drugoj ženi Bridžet je ipak kasnije poslala poruku. Kaže da više nije mogla da izdrži, da je morala da upozna njegovu pređašnju i današnju ljubav.

- Rekla mi je da su i dalje u braku, ali da se ne viđaju kao pre. Kao, nisu se razveli jer ju je to opterećivalo, ti prolasci kroz sudove, pa je odlučila samo da smanji kontakt s njim - kaže Bridžit.

S druge strane, sličnu priču ispričala je i gospođa Garsija, Tomova prva žena, kada je upitana za paralelni brak.

- Priznao mi je da je 15 godina sa Bridžet, ali da nisu imali decu, niti su se venčavali. Jedino što mogu da zaključim je da je i mene kao ženu "broj jedan" jednako lagao kao i Bridžit - kratko je rekla Garsija.

Bridžit je u međuvremenu podnela zahtev za razvod braka.

- Uvalio me je u dugove od 25.000 evra koje još ne mogu da otplatim. Bacila sam prsten kada smo otišli na odmor, jer sam mu tamo rekla da mi je dosta ovog lažnog braka i ljubavi - rekla je i dodaje da je tužila Toma tako da se epilog ove rastave očekuje do kraja godine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading