Sestra koju bi svako poželeo: Dirljiva reakcija devojčice na novorođenog brata oduševila je ljude

Olja Jelić Vesti 22.03.2024 14:54 0

Mama je na TikToku podelila predivan snimak prvog susreta između svoje 14-godišnje ćerke i novorođenog sina

reakcija sestre na brata

Printscreen/TikTok

Šantal Kambel snimila je predivan trenutak između svoje dvoje dece. Ova mama je na TikToku podelila snimak prvog susreta između svoje 14-godišnje ćerke i novorođenog sina, a reakcija njene ćerke mnoge je oduševila.

Nekoliko trenutaka nakon što je ušla u bolničku sobu, mlada devojka počela je da plače, a onda je zagrlila baku, prišla bratu i mami. Nije mogla da sakrije emocije kad je ugledala brata, a Šantel je u tom trenutku znala da će sve biti dobro između njih. U jednom od komentara istakla je da njena ćerka nije bila presrećna zbog trudnoće, ali se nakon prvog susreta njeno mišljenje promenilo.

 

@shantellmcgivern

My Girl, my only one for the past 14 years meeting her new baby brother 😭🥹 I knew she would come around 🩷🩵 ♬ Emotional Love - Azwar

 

Ljudi su u komentarima istakli da ih je prizor jako dirnuo, a neki su čak napisali da su zaplakali. 

"Plačem zbog potpunih stranaca, presretna sam zbog vas", "Previše sam trudna da gledam ovakve video zapise, sad plačem", "Kakav predivan trenutak", "Nadam se da će i moja deca imati sličnu reakciju na svog malog brata", "Ovakvi trenuci se pamte za celi život, predivno", komentari su ispod video zapisa. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading