Ljubav na prvi pogled: Prvi susret dečaka sa mlađom sestrom je nešto najlepše što ćete danas videti

Olja Jelić Vesti 12.03.2024 18:44 0

Korisnike TikToka raznežio je video mame Enrike Poskaite, koja je objavila prvi susret između svog trogodišnjeg sina i novorođene ćerke.

Brat prvi put vidi sestru

Printscreen/TikTok

Korisnike TikToka raznežio je video mame Enrike Poskaite, koja je objavila prvi susret između svog trogodišnjeg sina i novorođene ćerke. Ona je snimila dečakovu reakciju kada je nakon porođaja prvi put video mamu, ali i malenu sestricu.

Dečak je mami donio ruže, a nakon što joj je dao cveće, odmah je otišao do svoje sestre koju je jedva čekao da vidi. Tata je dečaka potom smestio na krevet i dao mu da drži bebu, a dečak je bio vrlo oprezan kako ne bi naudio bebi.

 

@enriixx Big brother meeting his baby sister 💓 My whole world🌎 #fyp #brother #sister #meeting #afterbirth ♬ Heartbeat - James Arthur

 

 

Sve vreme ju je posmatrao i smejao se. Njegovo ponašanje oduševilo je ljude koji su pogledali dirljiv trenutak, a video je od objave postao viralan sa više od 15 milliona pregleda. 

U komentarima su se javili ljudi koji su pohvalili ponašanje dečaka i napisali da će biti odličan stariji brat.

"Već se sada vidi da će biti najbolji stariji brat", "Ljubav na prvi pogled", "Kako ju samo posmatra, čestitke na malenoj bebici!", "Presladak je", "Maleni izgleda toliko uzbuđeno što je njegova seka konačno tu", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading