Nekima je romantično, drugi se zgražavaju: Devojka objavila snimak raskošne prosidbe, ali nešto važno nedostaje

Vesti 13.03.2024 08:45 0

Mnoge devojke misle da je prilično romantično, dok druge kažu da nikada ne bi pristale na tako nešto.

žena

Printscreen/TikTok

Jedan par je postao popularan na internetu kada je objavljen snimak prosidbe, ali - muškarac uopšte nije bio tamo! Organizatori tog događaja su podelili video na društvenim mrežama i ljudi su zbunjeni. Neki misle da je to romantično, ali mnogi su rekli da je od samog početka bilo crvenih zastavica, odnosno upozorenja, s obzirom na okolnosti.

Buduća mlada u videu hoda do jezera u beloj haljini, a jezero je raskošno ukrašeno belim ružinim laticama duž trave i ogromnim slovima „Marry Me?“ (Udaj se za mene?). Bilo je tu i ogromno srce napravljeno od belih ruža. 

Kako bi sve bilo što romantičnije, njen momak je angažovao i violinistu i pobrinuo da se sve to dogodi prilikom zalaska sunca za najbolji pogled. Dok je plavokosa devojka prilazila ekranu na kome je prikazan video poziv, u neverici je gledala kako je momak pita da se uda za njega. Uprkos romantičnom okruženju - ovo nije bila obična prosidba. Njen momak nije bio tamo fizički, i to zato što je u zatvoru i služi kaznu!

 

@bloomingeventsco_ DEFINITION OF IF HE WANTED TO, HE WOULD!!! .. no matter the distance he still made it happen. Proposing soon? Dm/text us. We would love to help you plan your special day!🤍🫶🏽 #proposal #proposalgoals #proposalvideo #proposalstory ♬ original sound - fantasyfilm

 

Naravno, mlada žena je dobila svoj prsten čak i ako momak nije bio na jednom kolenu ispred nje. 

Video je postao viralan s više od 2 miliona pregleda i 174 hiljade lajkova. Jedna osoba je napisala: "Najcrvenija zelena zastava koju sam ikada videla." Druga je komentarisala: "U sukobu sam između 'ovo je divno' i 'ovo je grozno'". Sledeći komentar je bio: "Zamislite da posle toga stojite tamo sami." "Ovo je trenutak u kojem želim da moj partner bude prisutan. To što je on u zatvoru zaista sve kvari," tvrdila je jedna devojka. 

Komentari (0)
Loading