Trač partija u salonu: Tata i ćerka oduševili svojom kreativnom igrom, pogledajte samo tu ludu zabavu

Vesti 12.03.2024 14:32 0

Deo za komentare je bio preplavljen pozitivnim reakcijama poput: ,,Divnoo" ; ,,Preslatko" ; ,,Bravo tata" ; ,,Jaoooo božee" ; ,,Tata godine" ; ,,Ovo je prelepo"...

dete

Printscreen/TikTok/kaamichak

Snimci očeva kako se igraju sa decom nikada ne dosade i takvu igru treba uvek potencirati jer deci itekako znači. Uloga oca u životu deteta je od ključnog značaja i kao takva nikada ne sme pasti u sporedni plan.

Danas smo ,,ulovili" presladak primer igre između tate i ćerke koji će vam ugrejati srce. Njih dvoje su se lepo zabavili i usput podelili i neki trač.

Tretman i tračevi

Svi znaju koliko devojčice obožavaju da se uređuju i glume da su velike. Za takvu vrstu igre često su pogodnije mame, sestre i drugarice, ali ponekad, kao u ovom slučaju je moguće obrlatiti i nekog tatu. Kada imate neodoljiv glasić i slatke okice, sve je prosto kao pasulj.

Pogledajte samo kako su se oni zabavili:

 

 

 

Ova medena devojčica i njen tata su odlučili da se pretvaraju da su u salonu. Tata je držao lampicu za sušenje laka za nokte u koji je ona stavila ruku. Dok je trajao tretman, oni su stigli i da proćaskaju. Njen tata je zasmejavao pričajući joj o dotičnoj Goci iz njenog vrtića koja je preležala boginje, a potom je krenuo da joj stavlja mali ljubičasti sjaj na usne.

Iako je bila skeptična u njegove sposobnosti, on je uverio da je ekspert kada je šminka u pitanju, te je uspela da se prepusti ostatku tretmana.

Deo za komentare je bio preplavljen pozitivnim reakcijama poput: ,,Divnoo" ; ,,Preslatko" ; ,,Bravo tata" ; ,,Jaoooo božee" ; ,,Tata godine" ; ,,Ovo je prelepo"...

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading