Sjaj za usne mora biti pri ruci: Ako se u žurbi i stalno ga zaboravljate, ovaj trik je stvoren za vas

Vesti 16.02.2024 18:45 0

Opšte je poznata činjenica da se karmini i sjajevi vrlo brzo razmažu, te zahtevaju često nanošenje i popravljanje

usne

Shutterstock

Da pogodimo- uvek ste u žurbi, jedva stižete na vreme, zaboravljate važne stvari čak i kada se trudite da to ne radite? Ako ste se pronašli, na pravom ste mestu. U redu, nećemo moći da rešimo sve vaše probleme, ali ćemo rešiti makar jedan, i to će verujte biti više nego dovoljno.

Većini žena je šminka na vrhu liste prioriteta, a briga o lepoti usana i nanošenje lepih i kvalitetnih proizvoda pogotovo. Opšte je poznata činjenica da se karmini i sjajevi vrlo brzo razmažu, te zahtevaju često nanošenje i popravljanje. 

usne

Shutterstock

 

Zbog toga je važno uvek imati karmin ili sjaj pri ruci gde god se nalazite. Nekada je nepraktično nositi ga u tašni ili čak nemoguće ako je tašna izuzetno mala. Takođe se dešava da ga držimo u ruci jer je ženska odeća često nema džepove, što izaziva velike frustrcije.

Ali ne brinite! Kao i uvek imamo rešenje. Samo zakačite sjaj za masku od telefona.

Evo i kako:

 

 

Sve što treba da uradite jeste da viljuškom ili nekim drugim oštrim predmetom izbušte malu rupu na uglu ambalaže sjaja za usne. Kroz tu rupu provucite tanki kanap i pričvrstite ga na masku za telefon.

Ovaj trik takođe može da posluži i za razne balzame i ostale proizvode za usne u sličnom pakovanju. Na ovaj način će vam uvek biti na raspolaganju. Nikada ga nećete izgubiti.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading