"Ona ima zlatno srce": Violeta Ozborn proslavila 100. rođendan i otkrila tajnu

Slobodanka Ćorić Vesti 12.03.2024 10:35 0

Otkrila je da njena dugovečnost verovatno ima veze sa ispijanjem čaše mleka dnevno uz piletinu kao poslasticu

baka

Printscreen/Facebook

Vajolet Ozborn preživela Drugi svetski rat, uspon i pad Sovjetskog Saveza i prve korake čoveka na Mesecu. Ona je baka Olivera i Beki i prabaka Kare, Ave, Mie i Tej.

Vajolet voli druženje, kupovinu, pletenje, rešavanje zagonetki, čitanje i muziku, a posebno Koldplej, dodaje portal.

Otkrila je da njena dugovečnost verovatno ima veze sa ispijanjem čaše mleka dnevno uz piletinu kao poslasticu, prenosi ATV. Violet je prilično kasno upoznala brzu hranu, ali je ubrzo postala njen veliki obožavatelj.

Vajolet je imala četiri sestre, koje su sve dobile ime po cveću, i živela je u zapadnom delu Sautemptona u Engleskoj poslednjih 37 godina.

Svog budućeg muža Horacija upoznala je dok je radila u pilani, a potom je živela sa njim u Londonu dok je pravila sanduke za municiju za vojsku u Drugom svetskom ratu i vozila kamione za dostavu.

Nakon što je bila domaćica koja je odgajala svoju decu, Vajolet se vratila da radi u kiosku i kasnije se preselila u Sautempton da bi bila bliže svojoj porodici.

- Uvek je bila veoma društvena. Mama voli da stane i razgovara sa ljudima. Njene šetnje po Vest Endu traju mnogo duže nego što bi trebalo! Ima zlatno srce i želimo da zna koliko je posebna i voljena od svih nas - rekla je njena ćerka Vendi.

Komentari (0)
Loading