,,I onda kažu da je ljubav umrla": Ono što je ovaj dekica uradio će vam automatski ulepšati dan, snimak vredan preko 4 miliona pregleda

Vesti 21.02.2024 18:21 0

Devojka koja je snimila dekicu i podelila snimak rekla je da u početku nije znala ni šta dekica nosi, niti kuda ide

deka

Printscreen/TikTok/mrspryce4

Život čine sitnice- šetnja sa prijateljem ili partnerom, jutarnja kafica uz omiljenu pesmu, zahvalnost i izvinjenje, dobrota i lepa reč prema svima. Nije teško pružiti male znake pažnje, pogotovo kada znate koliko će oni nekoga obradovati i ulepšati mu dan.

Znajući to, jedan dekica je pružio malo zadovoljstvo svojoj supruzi i zagrejao preko 4 miliona srca na TikTok-u, zahvaljujući nalogu ,,mrspryce" koji je podelio dirljiv video snimak.

Šta to nosi, gde to ide?

Devojka koja je snimila dekicu i podelila snimak rekla je da u početku nije znala ni šta dekica nosi, niti kuda ide. Samo je videla kako korača unapred sa ispruženim rukama i skupljenim šakama.

 

 

Dekica koji je hodao od plaže ka šetalištu zahvatio je malo morske vode kako bi je doneo svojoj ženi, što je postalo jasno kada je snimak pokazao ženu koja je sedela na klupi dok je on vodom kvasio njene ruke. Bilo da njegova žena nije mogla ili nije htela da dođe do mora sa njim, ovaj gest je svakako divan i kao takav bio je pohvaljen od strane mnogih gledaoca.

Istakli su se komentari poput: ,,To je prelepo. Muškarci treba da budu takvi" ; ,,I onda kažu da je ljubav umrla" ; ,,To je najslađa stvar ikada" ; ,,Moje srce"...

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading