Poslužila se posebnom trikom: Kraljica Leticija oduševila modnim odabirom, njen stajling ne prestaje da se komentariše

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 18:42 0

Španska kraljica Leticija prisustvovala je Međunarodnom danu sigurnijeg interneta u elegantnoj kombinaciji koja izdužuje figuru.

Kraljica Leticija

Profimedia

Španska kraljica Leticija prisustvovala je Međunarodnom danu sigurnijeg interneta u elegantnoj kombinaciji koja izdužuje figuru. 

Kraljica Leticija je obukla crne pantalone odličnog kroja, sivi sako i mokasine sa visokom četvrtastom potpeticom. Ova elegantna modna kombinacija krije i poseban trik - kako vizuelno izdužiti noge.

Mnogi sanjaju da dodaju nekoliko centimetara svojoj visini ili barem dužini nogu. Iako se to čini mogućim samo sa vrtoglavo visokim potpeticama, postoje i neki  trikovi koji zaista deluju. Tako i kraljica Leticija ima svoje male trikove. Iako kraljica Španije nije niska, ona ima stilski trik koji joj izdužuje figuru, a to je pokazala i u ovoj kombinaciji.

Trik je vrlo jednostavan: ravne pantalone bez preteranog volumena i dužine samo do skočnog zgloba nose se sa srednje visokim potpeticama koje su podjednako udobne i sofisticirane.

Kraljica je svoj izgled upotpunila sivim, dužim sakoom, komadom koji nikada ne izlazi iz mode i običnom belom bluzom. Upravo ovakve komade odeće možete pronaći u gotovo svakom butiku, prenosi Informer

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading