Ova žena je strah i trepet za mališane: Kada je vide automatski prestaju sa nestašlucima, roditelji više ne moraju da viču!

Vesti 15.02.2024 13:43 0

Video je postao toliko popularan da su roditelji širom sveta krenuli da ga primenjuju na svoje mališane i snimaju video snimke sa ,,tetom Vendi"

žena

Printscreen/TikTok/missswendyle

Znate li onaj osećej kada su deca toliko neposlušna da ništa ne pomaže? Pričali ili ne pričali, na istoj ste meti i istom odstojanju. Svi roditelji i staratelji znaju ovu muku.

Kao i uvek, nisu sve lađe potonule. Uvek postoji rešenje pa tako i sada, i za to je zaslužna jedna opasna dama koja zna kako da postroji čak i najnestašniju decu.

Žena poznata na TikTok-u pod imenom ,,missswendyle" snimila je video u kom grdi neposlušnu decu. U opisu viralnog videa sa preko 7 miliona pregleda, napisala je: ,,Iskoristite me kada želite da vičete na svoju decu.".

 

@missswendyle

Use me when you want to yell at your kidos 😀 ♬ original sound - Wendy Le

 

Video je postao toliko popularan da su roditelji širom sveta krenuli da ga primenjuju na svoje mališane i snimaju video snimke sa ,,tetom Vendi".

 

@ofthepeaceful #duet with @Wendy Le he’s eating now, thanks aunty 😂🫶🏽 @KurseMark ♬ original sound - Wendy Le

 

Vendi u snimku grdi decu rečima: ,,Hej! Stani. Prekini. Budi fin prema mami. Rekla ti je da prestaneš da budeš neposlušan. Zašto si neposlušan? Želiš li da se teta naljuti? Želiš li bum-bum (zvuk pucanja). Nema više tableta. Nije me briga. Zašto plačeš? Nemoj da plačeš. Nema više. Prestani. Slušaj mamu. Želiš li da teta dođe tamo? Želiš li da teta dođe? U redu, onda budi fin. Budi dobar.".

 

 

Svako dete je pomno slušalo ,,tetu Vendi" i u većini slučajeva bi prestalo da pravi nestašluke. Ali bilo je slučajeva kada njena metoda nije urodila plodom. Neka deca su jednostavno imuna na svaku vrstu discipline.

Ipak, ukoliko su vaša deca ekstremno nevaljala i ništa ne ,,radi posao", savetujemo da se obratite ovoj opakoj teti. Možda ona može da pomogne.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading