Narodna verovanja: Ove poklone ne kupujte voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, privlače lošu sreću!

Vesti 13.02.2024 12:28 0

U našem narodu postoje brojna verovanja, pa se tako smatra da voljenoj osobi ne treba poklanjati neke predmete ako želite da vaša veza potraje.

pokloni

Shutterstock

Među narodnim verovanjima postoji mnogo onih koja se tiču ljubavi. Interesantno je da se za mnoge poklone koje većina ljudi poklanja voljenim osobama smatra da privlače negativnu energiju i svađe.

Upaljač

Ne treba ga poklanjati, jer privlači konflikte i najčešće dovodi do prekida odnosa sa osobom kojoj ste ga poklonili.

pokloni

Shutterstock

 

Sat

Izbegavajte da poklanjate voljenoj osobi sat. Ako to uradite, narodno verovanje kaže da će početi da otkucava vreme do vašeg rastanka.

Novčanik

Prema jednom verovanju, za novčanim se smatra, kao i za upaljač – da dovodi do prekida odnosa. Prema drugom verovanju, smatra se da ne treba poklanjati prazan novčanik, jer to privlači siromaštvo.

pokloni

Shutterstock

 

Minđuše

Veruje se da muškarci ne treba svojim devojkama ili suprugama da poklanjaju minđuše, jer će se njihova veza ubrzo završiti.

Ogledalo

Poklonjeno ogledalo privlači nevolje u život osobe koja ga je dobila, pa ćete se često svađati i to može dovesti do raskida.

Nož

Ako vaša voljena osoba voli da kuva, nemojte da joj kupite nož nikako, jer se veruje da će u vašoj vezi svađe postati česte.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading