Možeš da se tetoviraš ali pod jednim uslovom: Mama pronašla dovitljiv način kako da nadmudri sina, ljudi izneverovali koliko je lakoveran!

Vesti 01.02.2024 11:33 0

,,Ovo je lekcija koju nikada neće zaboraviti"

dečak

Printscreen/TikTok/barstoolsports

Znate li onaj osećaj kada vas deca mole i mole za nešto bez prestanka? Nekada su toliko naporna da na kraju padnete pod njihov uticaj, ili pak pronađete način da ih nadmudrite. 

Jedna mama se našla u istoj situaciji kada je njen sin izrazio želju da se tetovira. Videvši koliko mu tetovaža znači pristala je. Ipak, dečačić se rano obradovao jer je mama krila ,,tajno oružje" u rukavu. Nije ni slutio koliko je njegova mama lukava.

 

@barstoolsports February 30th 💀 @Lowering The Bar ♬ original sound - Barstool Sports

 

Ona mu je, naime, obećala da će zajedno otići da se on istetovira, ali samo pod jednim uslovom- da to bude 30. februara. Dečak je na veliko iznenađenje svih odmah pristao. Čak se i rukovao sa majkom u znak odobrenja. Mama je nekoliko puta ponovila datum, međutim dečaku ništa nije bilo sumnjivo.

,,Ovo je lekcija koju nikada neće zaboraviti", rekao je jedan od pratilaca, dok je drugi dodao: ,,Obožavam ovo". 

Neki su prokomentarisali da će mu čitav život proći, a on neće dočekati 30. februar, iako su za to male šanse. Verujemo da se dovitljiva mama ipak sažalila na lakovernog sinčića i otkrila svoju laž, ili je sam shvatio da 30. februar ne postoji.

Šta vi mislite?

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading