Izbor partnera za ceo život nosi rizik: Žena tvrdi da je ovaj kvalitet ključan za dobrog muža, neće vas boleti glava

Olja Jelić Vesti 20.01.2024 13:45 0

Izbor partnera i odluka da se skrasimo sa jednom osobom nosi ogroman rizik. Zato je ponekad teško proceniti je li baš ta osoba prava za nas. Međutim, prema Nikol Mišel, dobar partner mora da ima ovaj kvalitet.

Žena priča o mužu

Printscreen/TikTok

Izbor partnera i odluka da se skrasimo sa jednom osobom nosi ogroman rizik. Zato je ponekad teško proceniti je li baš ta osoba prava za nas. Međutim, prema Nikol Mišel, dobar partner mora da ima ovaj kvalitet.

"Ako vam suprug ne dopušta da se odmarate i spavate, to je zabrinjavajuće. Takav muškarac ne mari za vaše zdravlje", započela je video. Takođe je objasnila da, ako treba da odspava, oseća se iscrpljeno od PMS-a ili samo želi rano da legne, njen suprug sa tim nema problema.

 

 

 

Istakla je da to nije jedini kvalitet koji partner treba da ima, ali je svakako dobrodošao. Nekoliko žena u komentarima podelilo je svoje priče o toksičnim muževima. "Nikad ne mogu reći 'Umorna sam', a da me muž ne tera da legnem i odremam. Moj bivši me namerno držao budnom", napisala je jedna korisnica.

"Skoro sam umrla od iscrpljenosti, ali je moj suprug, naravno, uvek je bio odmoran", dodala je druga.

Srećom, neke žene su ispričale kako ih njihovi partneri podstiču na odmor.

Jedna je žena napisala: "Imam endometriozu i moj muž radi sve dok sam u bolovima. Čak mi spremi kolačiće ako mi se jedu!"

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading