"Obožavala sam muškarce": Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete

Vesti 28.12.2023 19:37 0

Baka je proslavila 90. rođendan u krugu porodice, a njena unuka je sve snimala i objavila na internetu. Ljudi su bilo oduševljeni bakinim savetima.

baka

Printscreen/TikTok

Baka je proslavila rođendan 19. decembra u krugu porodice, uz vino i tortu, a njena unuka Rejčel Dilon joj je postavila nekoliko pitanja o životu, sve je snimila i video objavila na društvenoj mreži TikTok.

Baka je rekla da joj je najviše žao što se udala sa samo 17 godina. "Nisam radila nakon što sam se udala. Da sam se bar više družila s drugim ljudima", rekla je.

"Da, žalim što sam se premlada udala. Muža sam upoznala kad sam imala 13, a on 15 godina. Venčali smo se sa 17 i 19 godina. Upoznala sam ga u knjižari. Vodio me na vožnju biciklom", odgovorila je.

Dok mnogi misle da je zdrava ishrana i fizička aktivnost tajna dugog života, ova baka je rekla da nema nikakve tajne. Svoju dugovečnost je pripisala dobrim genima.

 

@racheljdillon

Protecting her at all costs 🥹

♬ original sound - racheljdillon

 

"Vrlo sam otvorena. Nisam stidljiva. Uvek su mi se sviđali muškarci", priznala je baka.

Rekla je i da nije htela da živi toliko dugo. "Dosta mi je. Imala sam sve što sam želela. Spremna sam da odem (s ovog sveta) i vidim svog psa koji me tamo čeka", kazala je.

Video je pogledan više od 266 hiljada puta.

"Ne mogu da verujem da ima 90 godina! Sjajan humor", "Ona je tako dragocena", "Još uvek ima smisla za humor. Bio bih srećan da imam pola njene energije u ovim godinama", bili su neki od komentara.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading