„Rekao je da ima penziju 1.300 evra, auto i kuću“: Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu

Vesti 20.12.2023 15:35 0

Neobična ljubavna priča desila se ljudima iz Bosne i Hercegovine. Kako su ispričali, da bi je osvojio, on je sve slagao, a onda je istina isplivala na površinu.

bračni par

Printscreen/Youtube

Ramo (64) i Senija (60) žive u selu Grabovac u Bosni i Hercegovini. On se doselio kod nje u kuću, ali nisu venčani. Svoju priču ispričali su na „jutjub“ kanalu "TV Krajina".

- Samoća nas je navela na ovo, da nismo sami, da imamo jedno drugo - kaže Ramo na pitanje kako su odlučili da žive zajedno.

On ima sedmoro dece i sve je ostavio zbog nje. Senija je ispričala da su se upoznali na Fejsbuku i kada je videla njegov profil, odmah joj se dopao.

- Podsetio me je na Džeja, poslala sam mu zahtev, on me pitao, već me je ujutru u četiri zvao, ali nisam htela odmah da se javim.

Ramo kaže da mu se ona jako svidela i da je zato zvao odmah ujutru. Zatim su se putem video poziva čuli ujutru, a ona je pokušala još nekoliko puta da ga pozove tog dana.

- Ispričao mi je da ima 1.300 evra penziju, "mercedes", što je meni odgovaralo, izašla bih negde, sama sam - priča Senija i dodaje da je rekao i da ima kuću. - Došao je on prvo kod mene da živi, jedno mesec dana i nakon toga, nema njegove penzije. Izlazili smo, plaćao sve, išli na muziku, džentlmen pravi. Bili smo tada u vezi, klimavo još, nisam se odlučila da živimo zajedno. Nakon mesec dana smo odlučili da on dođe kod mene – objašnjava Sena početak njihove veze.

Kada se doselio kod nje, sve je bilo u redu, ali nakon dužeg vremena se zapitala što je nikad nije pozvao kod njega, da vidi tu kuću o kojoj je pričao.

 

 

- Rekoh, ’ajmo malo tvojoj kući, kažeš da si sam, sumnjam da si oženjen. Odveo me u Liskovac, a ne u Bihać, malo me je lagao. Meni se baš nije svidela kuća. Prošao jedan mesec, nema penzije, ja ćutim. Drugi mesec nema penzije, treći, nema penzije. Ja ga pitala da li dobija penziju, on kaže nije video poštara. Četvrtog meseca reko’ "ajmo u poštu, gde primaš penziju". I onda se on razotkrio da nema penziju, da je dužan, da nema kuću u Bihaću i sve što je obećao, sve je slagao. Sem istine, da mi neće faliti vode, drva, jaja i kobasica - ispričala je ona detaljno.

Bonus video:

 

 

 

On je sve potvrdio i rekao da je ne bi mogao drugačije da je oženi da je nije sve to slagao.

- Na taj način sam morao da je osvojim, nisam mogao drugačije. Sada ovde normalno živim, sve mi odgovara. Ne radim ništa, uživam, imam dva auta. Da nisam znao da slažem, sada mi ne bi bilo ovako dobro - rekao je on.

- Sada mogu da mu verujem. Šest meseci živimo zajedno i sve je u redu. Njegova deca me zovu, jave se, poštuju me – kaže Senija.

Komentari (0)
Loading