Jednojajčane ili dvojajčane? Odgovor na ovo pitanje je zapanjio bliznakinje iz Australije, a jednako je bila iznenađena i njihova porodica

Vesti 05.12.2023 10:19 0

Radost na njihovim licima je bila neprocenjiva!

bliznakinje

Printscreen/TikTok/reneehoagss

Blizanci su često velika fasinacija ljudi oko njih, ali i njih samih. Oni imaju posebnu konekciju, poseban način komunikacije i ljubav koja je prosto neverovatna. Neki izgledaju identično, dok drugi ne izgledaju ni kao da su prvi rođaci.

Ipak, iako su vrlo slični, nekada je teško proceniti da li je par blizanaca jednojajčan ili dvojajčan baš kao u slučaju jednog para bliznakinja iz Australije. Jedna polovina, Rene Hogan, objavila je na svom TikTok nalogu uzbudljiv trenutak kada su sestre dobile odgovor na pitanje koje ih je morilo decenijama.

 

@reneehoagss

Finding out if we’re identical or fraternal twins 🤭 ♬ original sound - Renee Hogan

 

One su, naime, tokom čitavog života mislile da su dvojajčane, jer im je to rekla njihova majka. Međutim, ispostavilo se da nisu bile u pravu, što su otkrile kada su uradile DNK test. Devojke su snimile trenutak kada su saznale veliku novost. Radost na njihovim licima je bila neprocenjiva! Kasnije su vest podelile sa porodicom koja je bila jednako oduševljena.


Nisu, do duše, svi bili iznenađeni, s obzirom da devojke izgledaju skoro identično, što se može naslutiti prema komentarima poput: ,,Ovo mora da je šala? Nema šanse da ste mislile da niste jednojajčane" i ,,Smešno mi je što jednojajčane bliznakinje nisu videle da su jednojajčane.".


A sada pitamo vas- Da li biste pogodili da su jednojajčane, ili biste pre rekli da su dvojajčane?

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading