Muvanje po uzoru na Tejlor Svift: Ko želi nađe način, opravdanja ne postoje - ugledajte se na ove momke i devojke!

Vesti 21.11.2023 16:42 0

Devojke i momci su ,,iskopirali" njenu ideju i dali joj moderni okret...

devojke

Printscreen/TikTok/karenliangg

Mladi ljudi, ali i oni stariji, će se složiti da je upoznavanje, tj. muvanje, kako se u žargonu naziva sve teže i teže kako vreme odmiče. Možda nas je korona izolovala, a možda i učestala upotreba društvenih mreža, te smanjena interakcija u stvarnom svetu. 

Bez obzira na to, postoje oni koji se odupiru poteškoćama i uspevaju da na sve načine pobede izazove modernog doba. Oni potvrđuju tačnost dobre stare izreke: ,,Ko hoće, nađe način. Ko neće, nađe opravdanje".

Takva je grupa mladih ljudi u snimku TikTok influenserke Keren Lieng koji je sakupio vrtoglavih 15,7 miliona pregleda. Snimak je inspirisan spotom za pesmu ,,You Belong With Me" ikonske pevačice i kantautorke Tejlor Svift, u kome pevačica komunicira sa simpatijom u zgradi preko puta njene tako što piše poruke u svesci i okreće je prema prozoru kako bi on mogao da vidi.

Spot možete pogledati ispod:

 

 

Devojke i momci su ,,iskopirali" njenu ideju i dali joj moderni okret tako što su umesto sveske upotebili svoje digitalne tablete i tražili jedni drugima Instagram profile.

 

 

Kada su uspešno razmenili važne informacije vesele ekipe su počele da komuniciraju preko video poziva na Instagramu. Nije poznato da li su se razgovori razvili u nešto ozbiljnije, ali deluje kao da su se svi jako dobro zabavili i to je ono što je važno.  

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading