"Koliko ste bili sami? Previše": Ćerkicin umetnički zanos šokirao njenu rođenu majku, a tata je na teži način saznao ovo - šou program!

Vesti 01.12.2023 21:37 0

Delovala i više nego zadovoljno svojim umetničkim delom...

tata

Printscreen/TikTok/jelena.babic.rs

Kada dete ostavite tati na čuvanje, sve je moguće. Tada igra ne prestaje, a tako ni najluđe ideje koje možete da zamislite, i od strane deteta, ali i od njegovog oca.

Jedna devojčica se sjajno provela sa tatom, koji je prošao pomalo neslavno. Njihov video, objavljen na TikTok-u nasmejao je na hiljade pratilaca.

Pogledajte samo tu scenu:

 

@jelena.babic.rs Crayola Ultra-Clean Washable Markers iskrena recenzija. ili ti Otišla je u nabavku do Lidla i kući zatekla šokantnu scenu (FOTO+VIDEO) #crayola #crayolawashables #crayolaexperience #recenzija #fyp #fypシ ♬ original sound - jecabaksuz

 

Mama je prišla tati, i videvši njegovo išarano lice upitala: ,,Tata, koliko ste dugo bili sami?", na šta je on odgovorio: ,,Previše." Ona nije delovala previše zabrinuto, do duše, jer je znala da su markeri koje je koristila njihova ćerka perivi. Međutim, on je rekao da je probao i shvatio da ipak nisu.

Bez obzira na to, njihova ćerkica je delovala i više nego zadovoljno svojim umetničkim delom.

- Ovo je moja kruna, rekla je ona na kraju i pomilovala oca po glavi.

Urnebesni komentari su odmah krenuli da se nižu i tamo ste mogli pročitati reči poput: ,,Top, buduća umetnica" ; ,,Jadan" ; ,,Što se nisi branio" ...

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading