Prva reč vredna 3 miliona pregleda: Pametna glavica apsolutno šokirala TikTok, svi su navijali za njega ali ovome se niko nije nadao!

Vesti 30.11.2023 11:04 0

Jedan otac je bio posebno uporan, te je osmislio izazov da svakoga dana uči sina da kaže tata...

dete

Printscreen/TikTok/charlie_and_aj

Ponekad je prosto urnebesno kada majke i očevi krenu da se nadmeću svojom ljubavlju prema detetu. To se posebno ističe kada dođe vreme da beba nauči da govori. Njihove prve reči su od velikog značaja za svakog roditelja, i svaki roditelj želi da čuje njegovo ime po prvi put.

Jedan otac je bio posebno uporan, te je osmislio izazov da svakoga dana uči sina da kaže tata. Ipak, iako je mislio da će mu biti potrebni dani i dani, medeni bebac je iznenadio tatu brže nego što je očekivao.

Pogledajte kako je protekao njihov ,,čas":

 

@charlie_and_aj

Day 1 is all he needed! AJ MY MAN I LOVE YOU 😭😭😭 ♬ original sound - Charlie and A.J.

 

Kao što ste videli, Ej Džeju je bilo potrebno samo par minuta da savlada ovu važnu lekciju. Ponosan otac nije mogao da sakrije oduševljenje. ,,Bio mu je potreban samo jedan dan! Volim te, moj čoveče, Ej Džeje", napisao je u opisu videa njegov tata.

Video je vrlo brzo sakupio 3 miliona pregleda, a komentari su bili neprocenjivi. Posebno su se istakli: ,,Agresivno se složio. Znao je da si ti tata" ; ,,Dodirivao je tvoje usne kako bi naučio da izgovori reč! Jako pametno" ; ,,Pa, to je bilo brzo"...

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading