Najbolji brat ikada? Kladimo se da je on, pogledajte samo kako je obradovao svoju seku - nije skidala osmeh sa lica!

Vesti 22.11.2023 19:56 0

Najbolje iznenađenje na svetu...

brat i sestra

Printscreen/TikTok/jacobzander_

Svako ko ima brata ili sestru zna da je to pravo bogatstvo i blagoslov. Pogotovo znači imati brata ili sestru koji su stariji od vas jer onda imate na koga da se ugledate i nekoga ko će moći da vam pomogne kroz teške periode u životu i pruži vam korisne savete, a tako i razmazi malim znacima pažnje.

Takav je TikTok influenser Džejkob Zender koji je nedavno objavio video u kome je prikazao kako je nagradio svoju mlađu sestru Rubi za izuzetan uspeh u školi.

Pogledajte koliko je ona bila srećna:

 

 

Džejkob je naime obećao seki da će je povesti gde god poželi ako bude imala samo četvorke i petice u školi (u Americi- ,,A" i ,,B"). Rubi je ispunila taj uslov i zato je Džejkob odlučio da je nagradi.

Njih dvoje su se prvo zaputili u Boston. Plavooka i plavokosa devojčica nije skida osmeh sa lica dok je sa bratom prolazila kroz sve etape putovanja. Njeno prvo iznenađenje je bila vožnja brzim automobilom jer je to nešto što obožava. Ovo je bio pun pogodak! Rubi je cičala od sreće.

Rubi i Džejkob su onda napravili malu pauzu za ručak, a onda je Rubi dobila još jedno iznenađenje. Kako navodi Džejkob u snimku, Rubi je počela da prodaje sapune kako bi sakupila novac za novi telefon. Sada ga je i dobila. Nije mogla da dođe sebi od sreće. 

brat i sestra

Printscreen/TikTok/jacobzander_

 

Njihova finalna destinacija bio je grad Kenebank u državi Mejn, gde je brat počastio sestru sušijem. Nakon toga su otišli u voćnjak kako bi brali jabuke. Klasična jesenja aktivnost u kojoj su uživali i Džejkob i Rubi.

Izgleda da su se oboje proveli fantastično i da je ovo bio izlet koji će Rubi pamtiti dok je živa. Ne sumnjamo ni da će je ovo iskustvo motivisati da nastavi da ređa impresivne rezultate u školi.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading