U ovu mamu u gradskom prevozu su svi gledali: Ono što je virilo ispod kaputa niko nije mogao da ignoriše

Olja Jelić Vesti 21.09.2023 13:45 0

Jedna žena postala je meta radoznalih pogleda samo par sekundi nakon što je ušla metro

Mama i beba

Printscreen/TikTok

Mnoge mame su danas nažalost primorane da se snalaze na razne načine kako bi bebi obezbedile svoje prisustvo u svakom trenutku. Dok neke od njih ne pomišljaju na dadilje koje bi se starale o njihovim mališanima jer nemaju dovoljno finansija za to, druge smatraju da one najbolje rade svoj posao i da će deci pružiti svu ljubav i brigu koja im je neophodna. Majčinstvo je vrlo izazovan posao, pa i za mame sa više dece, a one su na sve spremne kako se ne bi odvojile od svoje bebe a istovremeno je zaštitile na pravi način. To je pokazao i jedan snimak koji kruži društvenim mrežama. 

Naime, u jednoj objavi koja je privukla veliku pažnju, kako i prisutnih gde je trenutak ovekovečen, tako i onih koji su putem Tiktoka došli do nje, vidimo majku koja se vozi u gradskom prevozu sa svojom dvomesečnom bebom. Ne radi se o regularnoj vožnji na kakve smo navikli da viđamo i da beba leži u kolicima dok je majka nadgleda sve vreme ili dok je čuva u naručju.

U ovom snimku, majka u kengur povezu drži svoju bebu na stomaku a preko ima obučen kaput kojim je zaštitila bebu. Devojčica se nazire iza majčinog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da može da proviri i posmatra sve oko sebe simpatičnim radoznalim okicama.

 

- Najbezbednije mesto na svetu.

- Ti si jaka i sigurna mama.

- Majčinska ljubav.

- Toliko slatko.

- Poštovanje za majku - komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Emotivna scena posebno je dirnula nežniji pol, a Tiktokerke su komentarisale da je najlepši osećaj biti mama i držati bebu na ovaj način kraj sebe. Drugi su odali majci priznanje kako je uprkos svim obavezama koje je čekaju odlučila da povede dete sa sobom i to ne kolima već gradskim prevozom. 

 

Komentari (0)
Loading