Beba je trčala ka tati da saopšti važnu vest: Kada je video šta drži u ruci nije mogao da zadrži suze

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 12:10 0

Nećete ostati ravnodušni na ovaj prizor.

Tata i beba

Printscreen/TikTok

Video koji je postao viralan na TikToku osvojiće vaša srca. Jedna mama Laura koja se bori sa sterilitetom uspela je čak dva puta da ostane u drugom stanju. Ima devojčicu i sada je ponovo u drugom stanju, a  budućem tati bebe želela je to da saopšti na sledeći način.

Kako borba supruga i nje nije bila tako laka, poželela je da drugi put otkrije da je u drugom stanju na najlepši mogući način. Ne, nisu u pitanju baloni, dekoracija i drugi načini da se pokaže da je reč o trudnoći. Sve je mnogo jednostavnije, ali i lepše.

Naime, pošto ona ima devojčicu koja sada ima 13 meseci, uradila je test za trudnoću koji je pokazao pozitivno, odnosno da je ponovo trudna. Potom je taj test dala svojoj devojčici da odnese njenom suprugu. Malena devojčica prilazi ogradi u dnevnom boravku i pokazuje ocu da dođe do nje. Otac je pomislio da se pozdravlja sa njim i šalje joj poljubac.

 Nije odmah shvatio o čemu se radi i zašto ga dete zove, ali potom prilazi bliže i ona mu daje da vidi test. Kada shvati o čemu je reč sve vreme govori: "Stvarno, da li se šališ?". Potom uzima test i i dalje ponavlja isto.

 

 

 

Devojčica se osmehuje kao da zna o čemu se radi, a zapravo se raduje tati. Na kraju, uzbuđeni tata poručuje da je presrećan što će njegova ćerka biti i starija sestra.

Ovaj video osvojio je srca mnogih, a u komentaru videa nizale su se samo lepe reči.

"Ovo je prelepo", "Kako neočekivano, želim vam mnogo sreće", "Predivni ste", "Kakva prelepa porodica", "Želim vam mnogo ljubavi i sreće, ali i dece", pisali su oduševljeni ljudi.

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading