Imala je pomoćnicu: Buduća mama na originalan način saopštila mužu da je trudna, njegova reakcija je hit

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 18:42 0

Tati nije trebalo mnogo da shvati o čemu se radi

Tata i ćerka

Printscreen/TikTok

Buduća mama Rene raznežila je korisnike na društvenim mrežama nakon što je snimila pa podelila kako je svom suprugu otkrila da čekaju drugo dete. TikTok video koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima 5,1 milion pregleda, prikazuje trudnicu koja svome suprugu daje do znanja kako je trudna drugi put.

Kako bi suprugu saopštila srećnu vest, pomogla joj je i njihova starija ćerka kojoj je Rene stavila privremenu tetovažu s natpisom ''velika sestra''. Tati nije trebalo mnogo da shvati o čemu se radi, a njegova iskrena reakcija postala je pravi viralni hit.

 

 

Naime, nakon što mu je Rene potvrdila kako nosi još jednu bebu, njen suprug se rasplakao i doslovno poskočio od sreće, piše Index.hr.

- Ovo je predivno, kako je lepo videti sreću u njegovim očima. Čestitamo vam - jedan je od mnogih komentara oduševljenih pratilaca.

@najzena.rs Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“ pokrenuli su video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👑 Prva naša „Naj mama“ je Velka Gelić, majka hrabrost, koja je svom sinu Igoru donirala svoj bubreg i tako mu spasila život. Priču sa Velkom moći ćete da gledate u večeras, u 20 časova na našem portalu.❤ #najmama #najmamasrbije #mama #majka #jednajemajka #najzena #najžena #najzenasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #fypシ #foryoupage #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading