Divlja ili romantična? Vaša omiljena poza otkriva tajne o vašoj podsvesti, ovo sigurno niste znali!

Vesti 04.11.2023 20:27 0

U strasti se kriju misterije naše ličnosti...

seks

Shutterstock

Većina žena ima omiljene poze u intimnim odnosima u kojima najviše uživa. Kako ističu stručnjaci, vaša omiljena se*s poza mnogo govori ne samo o strasti u krevetu već i o psihološkom profilu žene. Kako su objasnili eksperti za intimne odnose omiljena poza u se*su odražava podsvesne žudnje i želje, piše sajt Libre.

1. Misionarska poza

 

Ovo je klasika kad su u pitanju intimni odnosi i najveći broj parova je redovno praktikuje. U ovom položaju žena je na leđima, a muškarac na njoj. Iako je ovo vrlo intimna poza može sugerisati da vam nije baš prijatno kad ste nagi. Ukoliko vam je ovo omiljena poza, to sugeriše da volite da muškarcu prepustite kontrolu kako u krevetu tako i u životu, pa vam je potreban neko ko će voditi brigu o vama. Niste skloni eksperimentisanju u krevetu, više volite kad je sve jednostavno i bez prevelikih očekivanja.

2. Kad je žena gore

Ova poza može da se uradi na nekoliko načina ali jedno je sigurno, žena koja se nalazi na muškarcu je ta koja određuje tempo i drži kontrolu u svojim rukama. Praktikuju je i vole dominantne dame koje uživaju u životu pa i se*u. Mogu da budu sebične, a podsvesno žele da imaju potpunu kontrolu nad partnerom. Vole kad se pitaju za sve i ovakim ženama nikako ništa ne radite iza leđa jer mogu da budu vrlo opasne i osvetoljubive. Vrlo su divlje i strastvene u krevetu, a većina muškaraca ih voli. 

Brus

Axel Bueckert / imageBROKER / Profimedia

 
3. Kašika

Ova poza važi za jednu od najintimnijih. Muškarac i žena leže na boku dok on prodire u nju odpozadi. Pruža manju dozu bliskosti jer muškarac gleda u poptiljak ženi, a prednost joj je što istovremeno možete uživati u maženju i samom se*sualnom činu. Nije baš među omiljenima, a žena koja najviše voli ovu pozu je nežna po prirodi, stidljiva i teško se u potpunosti prepušta partneru. Najbolja je poza za lenjo nedeljno jutro kad nema žurbe već možete uživati u intimnosti i maženju satima. Žena koje preferiraju ovu pozu žele sigurnost u vezi, vrlo su romantične ali često i nerealne u svojim očekivanjima od partnera. 

 

 

4. Dogi stajl

Čuvena poza od pozadi koja garantuje duboku penetraciju i orgazam za pamćenje spada među najomiljenije i kod muškaraca i žena. Ima nešto životinjsko u sebi i praktikuju je dame koje vole da eksperimentišu, ni najmanje nisu stidljive i od njih u krevetu možete da očekujete svašta. Iako se veruje da ova poza stvara određenu distancu među partnerima jer ne mogu da se gledaju tokom se*sualnog čina, žena koja voli ovakvu poziciju sugeriše da veruje partneru i spremna je u potpunosti da mu se prepusti. Ima nešto prljavo i strasno u ovoj pozi, a žene kojim aje omiljena često maštaju o se*su sa zgodnim strancem koji će je zadovoljiti i nestati a da ne znaju ni njegovo ime. Ovakve žene nisu pokorno po prirodi pa ni ne pokušavajte da ih zauzdate. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading