Dame, ovo je za vas: Nikako ne radite ove 3 stvari pre odnosa, opasne su po zdravlje

Vesti 03.11.2023 22:02 0

Budite obazrivi...

dama

Shutterstock

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. Ipak, postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posledice.

Ove tri stvari žene ne bi trebale da rade pre seksa.

Depilacija

Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju i prekomernom znojenju. Upravo zbog toga koža će se iziritirati ako je neposredno pre seksa depilirana, a kao što je mnogim ženama dobro poznato, pojedini delovi mogu se i upaliti.

Uzimanje lekova protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako da opuštaju telo. No, ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.

lekovi

pixabay

 

 

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto znači i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca, piše Krstarica.

Odlaganje odlaska u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, ali osećate potrebu da odete u toalet, nemojte trpeti. Naime, bešika je smeštena vrlo blizu vagine i svaki pritisak na nju itekako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten. Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa, mokraćni kanal i bešika su opterećeni i puni urina zbog čega je opasnost od upale bešike puno veća.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading