Plakala je kao kiša: Švarceneger objašnjava zašto je ćerki zapalio cipele

Slobodanka Ćorić Vesti 30.09.2023 08:39 0

Ketrin sad koristi sve moje metode, zbog kojih je nekad bilo i plakanja i kukanja

ketrin švarceneger

Profimedia

Arnold Švarceneger otkrio je svetu neobične metode kojima se koristio dok je vaspitavao svoju decu. S bivšom suprugom Marijom Šrajver, inače, dobio je Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera i, kako je majka bila mahom zadužena za brigu, „njegova je onda bila" disciplina.

Jednom prilikom, prema njegovom priznanju, s namerom da Ketrin nauči lekciju, bacio joj je par cipela u vatru, ne obazirući se na njene suze. Ona ih je, naime, ostavila kraj kamina, iako joj je on nekoliko puta kazao da to ne radi. Pošto je procenio da je dosta ponavljao, „pojačao je" mere.

Danas, ona prema svojoj deci ume da postupi kao nekad njen otac prema njoj.

"Kad Ketrin sad dođe sa svojom ćerkom kod mene, ume da joj kaže: „Nemoj tu da ostavljaš cipele. Ili se obuj ili ih skloni gde im je mesto. Znaš li šta je moj tata uradio kad sam se ja ponašala kao ti? Dva puta me je pustio, a treći put ih zapalio na moje oči i ja sam plakala", priča on za „People", pa dodaje da je sve to istina.

"Nego šta! A ona (Ketrin) sad koristi sve moje metode, zbog kojih je nekad bilo i plakanja i kukanja", dodao je on.

Bacio dušek s terase

Jednom prilikom je sinu Patriku bacio dušek s balkona jer nije namestio krevet kada mu je to rečeno.

"Da, otvorio sam vrata terase i izbacio napolje dušek, posteljinu, jastuke, sve. Rekao sam mu: „Nemoj da ti drugi sređuju, čiste sobu, kupatilo... Naučio sam te kako to da radiš sam."

 

Komentari (0)
Loading