Uradio DNK test, pa otkrio da mu je žena sestričina: Majke su znale da postoji ta mogućnost, ništa nisu pomenule

Vesti 18.05.2023 10:30 0

Čovek je bio iznenađen kada je shvatio da se oženio svojom rođakom, a sve je izašlo na videlo nakon što je šale radi kupio DNK test.

Par

Shutterstock

Iz prethodnog braka ima troje dece i ponovo se oženio, ali sa novom suprugom nema dece. – Sadašnja supruga i ja smo zajedno išli u srednju školu u jednom malom mestu. Obe naše porodice su dobro poznate u okolini i starosedeoci su, žive ovde generacijama - objavio je on na Redditu, piše Miror. Pošto je njegova sadašnja supruga želela da sazna više o njegovim evropskim korenima, kupio je kućni DNK test. Nije mislio da će otkriti šokantnu činjenicu da je zapravo s njom u krvnom srodstvu. Njena sestra je takođe uradila testiranje i na kraju su uporedili rezultate.

- Kada su stigli rezultati, shvatili smo da imamo porodične veze koje uključuju moju majku, ujaka, mog najstarijeg sina i druge članove naših porodica - napisao je on.

Na kraju se ispostavilo da je i njegov deda bio njen deda, odnosno otac njegove majke bio je i njen mamin otac. Naime, imao je mnogo žena, varao je svoju ženu i na kraju imao još dece. Samo to niko nije znao, već su se pojavile neke glasine o kojima se u porodici nije pričalo.

Njihove majke su delimično znale za to i mislile su da je to samo trač. Međutim, ispostavilo se da je to tačno, a porodica je bila prilično šokirana kada je sve izašlo na videlo.

- Smeta mi što su naše majke znale da postoji mogućnost da je to deda moje supruge, ali nam ništa nisu rekli - razočaran je čovek. Nakon toga, svi su naručili testove kako bi saznali celu istinu. Uprkos rezultatima, par je odlučio da ostane zajedno i ne deli ove informacije van porodice.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading