Gastarbajter Daniel (29) iz Nemačke traži ženu: Ovo su uslovi koje devojka mora da ispuni, a nama se čini da se on oženiti neće

Jelena Vukelić Vesti 12.10.2023 09:53 2

Daniel, Srbin koji od rođenja živi u Nemačkoj, odlučio je da potraži ljubav preko društvene mreže, pa je sročio jedan oglas u kome traži ženu.

Gastarbajter Daniel (29) iz Nemačke traži ženu: Ovo su uslovi koje devojka mora da ispuni, a nama se čini da se on oženiti neće

Shutterstock/Svadba

 Naravno, Daniel ima i posebne uslove koje buduća mlada mora da ispuni, a nakon što je ova njegova objava postala viralna, stigla je i salva kometara na njegov račun.

 

Gastarbajter Daniel (29) iz Nemačke traži ženu: Ovo su uslovi koje devojka mora da ispuni, a nama se čini da se on oženiti neće

Printscreen

 

 

"Pomaže Bog. Zovem se Daniel, '90 godište i rodom iz Nemačke. Moji roditelji su poreklom iz Republike Srpske, a u Srbiji budem najčešće u našoj kući u Loznici. Živim u Nemačkoj i ovde sam završio Ekonomski fakultet. Tražim pobožnu devojku, ne stariju od 29 godina. Tetovaže su "no go", takođe kratka kosa, pušenje i ostale droge, duge nokte, mini suknje, pirsing i takve zaje***cije. Čitajte Sveto pismo ako ne znate kako žena treba da se ponaša i šta da nosi, ili pitajte vašeg duhovnog oca. Mnogo mi je važno da nije primila mRNA vakcinu i da nema neku prošlost, najbolje nikakvu, ali znam da je to u našem društvu postalo skoro nemoguće", glasi oglasni "vapaj" usamljenog gastarbajtera iz Nemačke.

Osim šala, ima i komentara u kojima se "brani" muškarac koji traži ženu na ovaj način i ističe da je razumljivo zašto je ovaj čovek rešio da preko društvene mreže potraži ljubav.

"Znam da mu se svi smeju, verovatno će i meni na ovaj komentar, ali niko ne razume koliko je teško kad je osoba sama u dijaspori. Koliko god para imala fali to malo ljubavi, osećaj da te neko voli poštuje i ceni. Siguran sam da ona osoba koja bi mu se javila bi zaista bila tetošena i čuvana kao kap vode na dlanu. Majstore svaka ti čast, nastavi marljivo i naporno da radiš i želim ti sve najbolje u životu", napisao je neko ispod ljubavnog oglasa. 

Naravno, bilo je i onih koji su ubeđeni da je u pitanju šala.

"Ma ovo je neka sprd*a. Nema šanse da postoji živo biće koje ovako razmišlja, a u stanju je da napiše toliku poruku. Osim ako mu neko nije pomogao da napiše".

Dok je bilo i onih koji su se vidino uznemiri zbog ovog oglasa.

"Dečko je lud, ja ga se plašim, ako mu se neko i javi, sigurna sam da će tu devojku i uništiti" - bio je jedan u nizu kometara.

A šta vi mislite o Danielovom oglasu? Da li biste mu se javile?

 

Komentari (2)
Loading
Penelopa
11.05.2023 14:24

Naravno da je dečko normalan. Da sam mlađa razmislila bih da li da mu se javim, pa bih ga ubedila da se vrati u Srbiju, ko će da uči onaj nemački.

Zdravko
11.05.2023 15:33

Podvalite mu Miljanu Kulić