Bio je uspešan i talentovan, a njegov život je mučki ugašen: Reči tragično nastradalog mladog pijaniste kidaju dušu!

Vesti 05.05.2023 14:30 2

Jedini dečak A.Č. kojeg je na licu mesta u OŠ "Vladislav Ribnikar" hicima iz pištolja usmrtio drug iz odeljenja bio je poznati pijanista, a bavio se i tenisom i fotografijom.

Bio je uspešan i talentovan, a njegov život je mučki ugašen: Reči tragično nastradalog mladog pijaniste kidaju dušu!

Printscreen

Osnovac A.Č. koji je 5. marta napunio 14 godina, pretalentovani pijanista, bio je dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima, kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije Burgmuller Etude D-dur 2019. godine. On je nastupao na više nacionalnih i međunarodnih takmičenja. 

 

 

- Volim da vozim bicikl, bavim se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje podvlačim interesantnom muzikom. Volim matematiku, volim sport, a posebno volim tenis. Voleo bih da sviram "Mađarske igre" od Bramsa, voleo bih da sviram "Turski marš", takođe volim i Rahmanjinova - rekao je Andrija Č. koji je izvodio Paganinija u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kome tokom njegove priče ide pesma Dino Merlina "Eh da je tuga sneg".

On je takođe nastupao na dečijoj Evroviziji krajem novembra 2020. godine kao član nacionalnog žirija. 

Pre dva dana dečak Kosta Kecmanović uleteo je u zgradu svoje osnovne škole i hicima iz pištolja prvo ubio radnika obezbeđenja i tri devojčice, a zatim svoj krvavi pir nastavio ubijanjem u kabinetu istorije. Prvo je pucao u nastavnicu koju je ranio, pritom ubivši petoro dece, a više njih ranio. 

Srbija je ovom tragedijom uvijena u crno i proglašena su tri dana žalosti. 

 

Komentari (2)
Loading
Glory
05.05.2023 15:22

Zlalto malo, andjele mali! Srce se cepa kad čujes i vidiš ovu nepravdu. Kakav je to užasan prst sudbine uperen u ta mlada i neduzna bića? Ali zašto?

ZAvram
14.05.2023 22:51

Како човека душа да не заболи? Шта је монструму скривио овај дечак, отелотворење милости и снажног благослова Господа Бога?? Тешка туга и опомена. Младост се разуларила, нерад ће нас побити. Живот на бетону, у становима - кутијама, без обзира на величину и луксуз, одрођење од природе... од рада, а са плочама (глупим телефонима) у рукама, изгубљени у простору и времену, плаћамо данак сопственој покондирености, бегству од сопствених корена и предања... Спавај мирно, душице мила...