Zabolela ga LEĐA pa za jedan dan PREMINUO: Nije ni slutio da boluje od OVE teške bolesti, simptoma nije bilo!

Vesti 04.05.2023 10:40 0

Izgubio je bitku za koju nije ni stigao da se bori

Zabolela ga LEĐA pa za jedan dan PREMINUO: Nije ni slutio da boluje od OVE teške  bolesti, simptoma nije bilo!

Shutterstock

 Kajl Limper (16) je bio talantovan sportista koji je za samo jedan dan preminio, nakon što je saznao da boluje od leukemije. 

Ova vest je duboko potresla američku javnost jer je bio veoma talentovan, te su svi polagale veliku nadu u njega. Bavio se paralelno rvanjem, američkim fudbalom i atletikomnikom.

Pre nego što će leukemija biti otkrivena, Kajl je igrao košarku sa prijateljima, a nakon povratka kući požalio se da ima jake bolove u leđima. Pretpostavljali su da je napravio pogrešan pokret tokom igranja "basketa", međutim doktori su preporučili da se samo vrati kući i da prati situaciju jer se čini da nije ništa strašno u pitanju.

- Rekli su mi da pratimo nekoliko dana situaciju i ako se ne poboljša, da se vratimo. Situacija je bila takva da u narednih nekoliko dana nije mogao ni da ustane iz kreveta -rekao je ogorčeni otac Ken Limper za lokalnu stanicu iz Filadelfije.

Zatim je dodao da su simptomi bili toliko pogoršani da su odlučili da se vrate u bolnicu, gde su doktori otkrili da Kajl ima leukemiju, da bi preminuo samo 24 sata posle prijema na lečenje.

- Ni najgorem neprijatelju ne bih poželela ovakav osećaj - rekla je Kajlova majka Džodi koja se nedavno borila sa karcinomom dojke, ali je u njenom slučaju otkriven na vreme.

Porodica je očekivala da Limper uskoro izabere kojim od tri sporta u kojima mu "ide" će se baviti u budućnosti i da se tako odluči za koledž, međutim podmukla bolest je toliko brzo napredovala i nije otkrivena na vreme, tako da je Limper nažalost izgubio bitku za koju nije dobio ni šansu da dobije.

 

Komentari (0)
Loading