Sara je doživela nervni SLOM u automobilu i sve je podelila: '"Ovo je slom jedne MAJKE, mentalno sam iscrpljena"

Vesti 20.04.2023 10:40 0

Svaki roditelj će vam reći – kada deca imaju napade besa, većinu vremena mi roditelji osećamo kao da želimo da ispoljimo bes zajedno sa njima, a ponekad se upravo to dešava.

Sara je doživela nervni SLOM u automobilu i sve je podelila: '"Ovo je slom jedne MAJKE, mentalno sam iscrpljena"

Printscreen/Facebook

Jedna mama je snimila sebe kako u autu sa detetom doživljava nervni slom. Na video snimku koji je objavila na svom Fejsbuku, mama Sara sedi u svom autu i ​​plače dok njen sin plače još jače u svom epskom besu. „Ovako izgleda mamin nervni slom“, napisala je Sara u opisu videa.

„Na kraju dana, svi radimo najbolje što možemo.“

„Muka mi je od ljudi koji samo pokazuju savršenu stranu roditeljstva na društvenim mrežama. Danas sam imala jedan od najgorih dana otkako sam postala mama. Umorna sam. Mentalno i emocionalno iscrpljena. Osećam se neuspe[no. Totalno zbunjena zašto moje dete ima najgori ispad na svetu, bez ikakvog razloga. Osećam krivicu što vičem na njega, a još više ose'am krivicu jer želim da se uvučem u rupu iz koje ne želim da izađem“, rekla je mama.


„Nismo savršeni. Nisu ni naša deca. Svi smo mi ljudi. Svi gubimo živce. Plačemo. Postajemo frustrirani. Gubimo strpljenje. Potrebna nam je pomoć. I na kraju dana, mi... svi radimo najbolje što možemo", zaključila je ona.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading