Hani i njenom mužu su mačke kao rođena deca: Ne samo što imaju svoju sobu, kupili su im i bračni krevet

Vesti 04.03.2023 15:01 0

Hana Vitmor (24) iz Rediča u Velikoj Britaniji usvojila je Simbu (10) i Nimbusa (1) kada se preselila kod svog dečka Tomija Tejlora (25).

Hani i njenom mužu su mačke kao rođena deca: Ne samo što imaju svoju sobu, kupili su im i bračni krevet

Printscreen/Facebook

Nakon što su mačke doveli u svoj dom, Hana i Tomi se prema njima ponašaju kao prema sopstvenoj deci i daju im prioritet. Hana je otkrila da je potrošila 300 funti (330 evra) na uređenje savršene spavaće sobe za njih i da troši još 100 funti (112 evra) svakog meseca na brigu o njima. Hana i Tomi su svoju sobu opremili bračnim krevetom, mačjim krevetima, stubovima za grebanje i puno igračaka. Čak im se i posteljina menja svake nedelje.

 


Takođe, Hannin dečko nije uvek bio ljubitelj mačaka, u početku ih je mrzeo. Naime, tokom karantina zbog Kovida, ona i Tomi morali su da se presele kod njene bake i dede, a on se zaljubio u njihovu mačku Ginge.

Nakon toga, par se 23. maja 2020. uselio u trospratnu kuću u Reddiču i tada su usvojili Simbu.

„Zapravo smo usvojili Simbu na Tomijev rođendan“, rekla je Hana. Ubrzo im se pridružio i mačak Nimbus. - Nove prostirke za grebanje dobijaju svake nedelje, a igračke svakog meseca. Imaju bezbroj igračaka. Pravim im tortu za rođendane i dobijaju sezonske poklone, poput božićnih čarapa i uskršnjih jaja - rekla je ona.

Dodala je da će mačkama uvek kupiti nešto na svom nedeljnom putovanju u kupovinu, bilo da je u pitanju mačja poslastica ili nova činija.

 

 

 

 

 – Simba je na posebnoj dijeti, pa je dosta skupo, a ja dajem Nimbus hranu za britanske kratkodlake mačke, tako da zaista dobijaju kvalitetnu hranu – dodaje.

Kada Hana i Tomi odu na odmor, zamole člana porodice da se brine o njima. Mačke se ne ostavljaju same ni jedno veče. I, naravno, svako od njih ima svoj Instagram profil. - Ne bih ostavila Tomija zbog mačaka ili nečeg sličnog, ali one su svakako na prvom mestu, one su kao moja deca - zaključila je ona, piše Dejli mejl.

Komentari (0)
Loading