Upoznala ga je sa 17, a nije ga videla 30 godina: Danas su u srećnom braku, oduvek je samo želela da bude njegova žena

Vesti 24.02.2023 12:31 0

Bračni par, Kejt Pim (50) i Ginter Ber (57), prvi put su se upoznali u Devonu, u Engleskoj 1989. godine kada je ona imala 17, a on 23 godine.

Upoznala ga je sa 17, a nije ga videla 30 godina: Danas su u srećnom braku, oduvek je samo želela da bude njegova žena

Printscreen/Instagram

Ginter je Nemac koji je došao u Englesku 80-ih da poboljša svoje jezičke veštine i slučajno je upoznao Kejt. - Sećam se da smo mama i ja išle na izlet u jedno lepo selo. Ušli smo u bar i videla sam ovog lepog momka - prisetila se Kejt za BBC.

Tada se mladi par ubrzo zaljubio, ali je Ginter ubrzo morao da se vrati kući u Nemačku. Ljubavnici su jedno drugom slali pisma i dogovarali telefonske razgovore za naredne dve godine, ali su 1991. odlučili da tako ne mogu da nastave, iako su bili zaljubljeni.



Nastavili su život jedno bez drugog, Kejt je postala uspešna šminkerka, a Ginter je u međuvremenu dobio troje dece. Oboje su u jednom trenutku raskinuli sa svojim partnerima.

Tokom pandemije, za Božić 2020 godine, Kejt je pronašla stara pisma tražeći božićne ukrase:

Kejt je bila preplavljena emocijama i odlučila je da pronađe način da ponovo stupi u kontakt sa Ginterom. Čim je dobio njeno pismo, pošto ga nema na društvenim mrežama, pozvao ju je i ubrzo su se ponovo sastali početkom 2021.

Krajem iste godine, par se venčao u Nemačkoj: - Ostvario nam se san, konačno smo se venčali! - napisala je Kejt uz objavu na Instagramu i dodala: - Konačno sam gospođa Baer, posle 31 godine ljubavi koju osećam prema ovom čoveku. Neka nam bude još 30! – rekla je Kejt, koja se zbog ljubavi preselila u Nemačku.



 

Komentari (0)
Loading