Pojela je SENDVIČ i odmah joj je POZLILO: Tek kada je došla kući otkrila je UZROK i saznala njeno pravo STANJE!

Vesti 11.11.2021 12:58 0

Zbog jednog sendviča život joj se okrenuo naopačke

Pojela je SENDVIČ i odmah joj je POZLILO: Tek kada je došla kući otkrila je UZROK i saznala njeno pravo STANJE!

Printscreen/Instagram

Pošto je pre koncerta Bili Ajliš otišla sa drugaricom do obližnje prodavnice, gde je kupila sendvič sa "sumnjivim" paradajzom, Džesmin Miler (24) je primetila da joj je jako brzo pozlilo, a stomak joj je podosta nadošao. Prvo je pomislila da je u pitanju samo "blago trovanje" i nadimanje od lošeg sendviča, ali ubrzo je shvatila o čemu se zapravo radi!

Kada se vratila kući odmah je ispričala majci kao joj je pozlilo, a žena joj je kroz osmeh rekla "pa možda si trudna".

Nešto kasnije, Džasmin i njena prijateljica otišle su u apoteku gde su kupile a kasnije uradile test za trudnoću. Na njen krajnji šok i užas, njen test je pokazao da je trudna! Odmah je otvorila drugi test i koji joj je potvrdio da jeste trudna. 

 

Na kraju, je otišla kod lekara gde joj je rečeno da je trudna već pet meseci. Ispostavilo se da je zatrudnela sa bivšim dečkom, sa kojim je raskinula samo nedelju dana pre koncerta, a kada mu se javila i tražila da razgovaraju on ju je odmah optižio da ga je lagala da je bila kontracepcione pilule.

Iako je zanal da već neko vreme nije doijala ciklus, mislila je da je to samo nis pojava od pilula.

 

Na kraju, Džasmin se porodila u sedmom mesec trudnoće i tada je rodila ćerkicu Lejton koja je bila teška 3.6 kilograma, ali pošto se rodila prerano morala je da provede dva meseca na Odeljenju intenzivne nege novorođenčadi.

Danas je ona jedno divno i zdravo dete, a Džasmin je postala samohrana majka.

Komentari (0)
Loading