Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)

Vesti 01.02.2023 10:50 0

Snimak je obišao svet, a reakcija dvoje ljubavnika u trenutku kada su bili uhvaćeni je razbesnela mnoge

Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)

Shutterstock

Ne viđamo tako često snimak dvoje ljubavnika koji su uhvaćeni na "delu". Sada društvenim mrežama vlada snimak na kome prevarena devojka shvata da je njen verenik vara sa sestrom!

Reakcija devojke je više nego očekivana, s obzirom na okolnosti, ali ono što su preljubnici odgovorili izazvalo je burne reakcije u javnosti.

 

 

- Ma što to radite? Nije tako kao što mi izgleda? Goli ste u krevetu! Kako to mislite da niste ništa radili? Gubite se oboje! Ne mogu da verujem da ste mi to uradili. Pet godina sam provela s tobom, verili smo se! Nema šta nisam činila za tebe, trudila sam se da radim za oboje kako bismo mogli da osnujemo porodicu - govorila je uzrujanim glasom devojka, koja je u to vreme trebalo da bude na poslu.

I kao po običaju, napad je nabolja odbrana, pa umesto izvinjena je dobila komentar kom se nije nadala. 

- Da, proveo sam s tobom pet godina, pet godina je previše - uzvratio joj je verenik, te je naglasio da nema nameru da izađe iz stana jer plaća pola stanarine. Osim toga, muškarac je naveo da prevarena devojka nikada nije kod kuće, da je ne viđa jer je stalno na poslu, dok je sestra istakla da "nema za čim da žali, jer svakako ne voli svog verenika kog proziva konstantno".

- Da mi se nikada više niste obratili - poručila je devojka i uplakana izletela iz stana. Ovo je izazvalo burne reakcije korisnika, a mnogi su napomenuli da nikada u životu nisu osetili bes koji se javlja tokom gledanja ovog snimka.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading