Glumica progovorila iskreno o roditeljstvu: Mnoge stvari joj nisu imale smisla i osećala se izgubljeno

Vesti 15.01.2023 12:38 0

Američka glumica Gvinet Paltrou u iskrenom razgovoru sa pevačicom Kejti Peri dotakla se teme roditeljstva

gvinet

Tanjug/Ap

U utorak u epizodi The goop Podcast-a, čiji je osnivač, žene su govorile o tome kako rađanje dece utiče na vezu. "Zaista je teško!" zaključila je Paltrou.

Kada se dete rodi, život se zauvek menja

Gvinet Paltrou, koja je voditeljka podkasta "The goop Podcast", u najnovijoj epizodi zajedno sa Kejti Peri govorila je o tome kako se život i odnos dvoje menjaju kada se dete rodi. Pevačica je napomenula da pojava potomstva zauvek menja dinamiku odnosa. Smatra da je najvažnije da uvek budemo na istoj strani i podržavamo jedni druge.

„Mislim da ako su obe strane u vezi spremne da se obavežu, onda će biti mnogo lakše“, zaključila je Peri. „Ali ako jedna osoba misli da ne mora ništa da radi, onda to može biti zaista teško“, dodala je ona.

Obe dame su priznale da je i pored teškoća roditeljstvo dar i velika sreća. 

„Nakon što sam rodila Epl, više se nisam osećala usamljenom“, rekla je Paltrou o trenutku kada joj se rodila ćerka tinejdžerka.

Ćerka je promenila život Kejti Peri

Kejti Peri deli starateljstvo nad svojom dvogodišnjom ćerkom Dejzi sa glumcem Orlandom Blumom. U razgovoru u utorak, rekla je da joj je beba promenila život jer ranije mnoge stvari nisu imale smisla i osećala se izgubljeno i bezvredno.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading