Šta gledati: Ova DVA fenomenalna filma morate pogledati sa partnerom

Vesti 28.12.2022 20:45 0

Dirljivi romantični filmovi mogu da izazovu osećanja čak i kod najvećih muškarčina

Šta gledati: Ova DVA fenomenalna filma morate pogledati sa partnerom

Shutterstock

Ne vole samo žene da plaču dok gledaju ljubavnu priču nanizanu teškim izborima i neizvesnim sudbinama likova.Tema ljubavi između Džeka i Rouz iz filma Titanik verovatno je svima poznata, a produkcija je otišla u istoriju. Pogledajte dve najbolje romansa zbog kojih ćete pustiti više od jedne suze.

"Poslednja pesma" (The Last Song)

Rangiranje najboljih dirljivih romantičnih filmova započećemo produkcijom iz 2010. Uloge ljubavnika tumačili su Majli Sajrus i Lijam Hemsvort. Zanimljiva činjenica je da je nakon produkcije par stupio u vezu koja je trajala nekoliko godina. Ronini roditelji su razvedeni. Ona sa bratom j eživela sa svojom majkom do ovog leta kada su poslani da žive sa svojim ocem u malom gradu na plaži. Roni zamera svom ocu i nema nameru da bude prijateljski nastrojena ili čak razgovara sa njim tokom leta. Ali pošto se sastaje sa zgodnim momkom i počinje da se zaljubljuje, Roni počinje ponovo da otkriva svoju ljubav prema muzici, nešto što ona deli sa svojim ocem. Ponovno povezivanje sa muzikom oživljava srodstvo sa ocem, što se pokazalo kao najvažniji odnos koji ona ikada može iskusiti.

"Doba Adaline" (The Age of Adaline)

Produkcije koje se smatraju najboljim dirljivim romantičnim filmovima ponekad zaintrigiraju gledaoce neobičnim scenarijima i obrtima zapleta. "Doba Adeline" dodaje malo svežine. Adaline doživljava nesreću koja je osudi na večnu mladost. Kada svi oko nje ostare - mlada, lepa i šarmantna devojka gleda kako se svet menja i ona ostaje na mestu. Njen saputnik je smrt, koja dotiče njene voljene i izostavlja je. Vreme nije ostavilo traga na njenim rukama, ali je ostavilo žal i tugu u njenom srcu. Kada se konačno oseti sigurnom i voljenom, događaji od pre mnogo godina vraćaju joj se kao bumerang, grebući stare rane.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading