"Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"

Vesti 27.12.2022 20:24 0

Njena svekrva i snaje želele su da budu uključene u svaki aspekt planiranja venčanja i nastavile su da je dosađuju sve dok nije pristala da ih vodi u kupovinu haljina sa sobom.

"Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"

Shutterstock

Mlada se osvetila svekrvi nakon što se na njenom venčanju pojavila u identičnoj venčanici. Žena je objasnila da je njena svekrva i tri snahe smatraju "reinkarnacijom đavola" jer ne deli njihovu veru i nije tipična devojka. Ali, prema Miroru, nadala se da će svoje razlike ostaviti po strani na dan venčanja. Napisala je na Redditu: „Moja svekrva me mrzi od trenutka kada smo se upoznali. Preselila sam se kod njenog sina i dobila vanbračno dete, a ona je zaista verovala da sam đavo i da će odvesti mog sina u bolnicu. dubine pakla“, i nastavlja: "Nikad nisam marila za brak. Svadbe sam smatrala bacanjem novca. Radije bih imala čamac ili novi motor, ali mužu je to bilo važno, pa sam pristala pod uslovom da to ne bude crkveno venčanje", ona dodao je. Žena je nastavila da objašnjava kako su njena svekrva i sestra njenog muža želele da budu uključene u svaki aspekt planiranja venčanja i nisu prestale da je gnjave dok ona nije pristala da ih vodi u kupovinu haljina sa sobom. Ali žena je doživela šok sledećeg jutra kada ju je neko pozvao iz svadbenog salona i pomogao joj da shvati koliko su njene svekrve i snaha išle da bi joj pokvarile poseban dan. „Zvali su me iz prodavnice, svekrva i snaja su naručile potpuno istu haljinu kao i ja“, rekla je ona.


Pozvali su je iz salona venčanica

Sve što su joj rekli iz salona, prenela je budućem mužu, ali on nije verovao da će to učiniti njegova majka i sestra. Ne želeći da rizikuje, žena se vratila u prodavnicu i naručila sasvim drugu haljinu. Ona je takođe smislila plan kako da se pobrine da njena svekrva ne ukrade reflektore na njenom venčanju. „Mrzim ideju o venčanici. Mrzim blede boje. Mrzim haljine, ali sam obećala mami i bratu da ću to uraditi. Tako da moja mama, svekrva, sestre, brat i njegova žena bili su sa mnom i divili mi se u odeći. Našla sam haljinu koju nisam mrzela kao ostale. Platila sam je i otišli ​​smo", objasnila je ona.


Rekla sam mužu i nije mi baš verovao. Malo sam se nasmejala na to, vratila se u prodavnicu i naručila novu haljinu“, dodala je. „Ova je bila tamnoljubičasta sa crnim rubovima. Onda mi je sinula ideja – nemam mnogo drugarica, ali svi moji prijatelji imaju žene koje su nosile venčanice. Ponekad kažu da su tužni jer su potrošili sav taj novac na haljinu koju više nikada neće obući."

Kada je došao veliki dan, njena svekrva i snahe su ušle u salu u istim belim haljinama , ali na njihov šok, bile su potpuno iste kao i svi gosti.

Uspela je da im se osveti

Razgovarala sam sa mužem i on je pristao, tako da su pozivnice izašle i svaka osoba koja je ikada nosila venčanicu bila je pozvana da je nosi na našem venčanju. Moja svekrva i snahe su dobile različite pozive sa posebnim zahtevom da ne nose belo." Nakon što je prošao dan, žena nije čula ni reč od svekrve skoro mesec dana dok nije „pomirio“ se sa situacijom. "Sve četiri su se pojavile u svojim prelepim belim haljinama sa lepom šminkom i kosom, nisu se isticale. Izgledale su kao i svi, osim moje mame i bratove žene koja je nosila ljubičastu haljinu kao ja. Muž , za kojeg do tada zaista nije mislio da će učiniti nešto tako podlo, tog dana se skamenio. Konačno su pokazali svoje pravo lice", rekla je ona. Na vratima sam se našla licem u lice sa svekrvom“, dodala je ona. "Bila je besna. Pustila sam to jer smo suprug i ja pobedili. Ali s vremena na vreme obučem ljubičastu haljinu kada znam da ide na neki događaj jer sam takva ja", zaključila je ona.
 

Komentari (0)
Loading