Ovo je jedna od NAJTEŽIH zagonetki: Imate samo 15 sekundi da je rešite

K.Ć. Vesti 25.12.2022 15:30 0

Sledeća zagonetka je jedna od najtežih za pronalaženje na vebu, prema korisnicima Interneta

Ovo je jedna od NAJTEŽIH zagonetki: Imate samo 15 sekundi da je rešite

Shutterstock/Facebook

Urednici portala Jagran Josh kažu da ga je izmislio Oleg Šupliak - ukrajinski umetnik. Rad koji je naslikao prikazuje ženu koja hrani labuda. U stvari, ulje na platnu takođe pokazuje pažljivo skriveno lice mladića.

Imate samo 15 sekundi da rešite zagonetku. Slika prikazuje scenu pored jezera, gde sedi mlada žena. Pored nje, naći ćemo i lice mladića koji je „prati”. Morate veoma pažljivo pogledati da biste utvrdili gde se nalazi.

 

 

Korisnici interneta širom sveta imali su velikih poteškoća da reše misteriju. Da biste se izborili sa tim, morate otići na mirno mesto. Za to vreme niko ne sme da nas uznemirava. Moramo biti fokusirani i fokusirani da bismo se nosili sa zadatkom.

Pogledaj sliku. Gde je čovekovo lice? Pažljivo. Obratite posebnu pažnju na drveće i grmlje. Ako još uvek ne možete da pronađete lice čoveka, evo nagoveštaja. Ženin lakat pokazuje na nos.

Ovo je jedna od NAJTEŽIH zagonetki: Imate samo 15 sekundi da je rešite

Printscreen/jagranjosh.com

 

Rešenje

U nastavku prikazujemo rešenje. Tamo gde se vidi drveće, tamo je potiljak mladića, a gde vidimo čelo, vidi se fragment velike građevine. Nos je, kao što smo ranije pomenuli, ženski lakat, a usta su njen kuk.

Slika ukrajinskog umetnika pojavila se na mnogim veb stranicama. Korisnici mreže, uključujući na Fejsbuku ili Redditu, istakao da je u poređenju sa drugim zagonetkama ova zaista dobro razvijena.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading