Ovo MUŠKARCI žele da čuju od žena: Mislite da se to već PODRAZUMEVA ali istina je da su oni NEŽNIJI nego što možete da zamislite!

Vesti 20.11.2022 12:00 0

Ove rečenice ih obaraju sa nogu

Par

unsplash

Svi znamo da iskrena ljubav podrazumeva podršku i poštovanje. Osoba koja vas istinski voli želeće da budete bolji, ali ne tako da vas menja i ne prihvata takvima kakvi jeste, već će želeti da vas podrži na vašem putu, pomogne vam i motiviše da iskoristite svoje potencijale. Svima su nam ponekad potrebne reči ohrabrenja, komplimenti koji govore da smo na dobromputu i da treba tako da nastavimo.

Zabluda je da muškarci ne cene da čuju reči podrške, nežnosti i ljubavi,a jednom psihološkom istraživanju nekoliko muških ispitanika otkrilo je koje reči im najviše prijaju od strane partnerke.

Saznajte koji komplimenti osvajaju srce muškarca:

1. "Osećam se sigurno u tvojoj blizini. To je nešto što mi prija i pokazuje da je svesna da uvek želim da joj budem oslonac."

2. "Moja žena često kaže da je ponosna na mene. Ponekad na to kakav sam otac, na moj uspeh na poslu, ili samo kakav sam muž. To ima snažan uticaj na mene i prija mi."

3. "Srećna sam što si u mom životu" - lepo je čuti od voljene osobu ovakvu izjavu ljubavi."

4. "Svaka varijacija fraze "Volim da sam u tvojoj blizini."

5. "Volim kada mi kaže da izgledam lepo, to mi daje samopouzdanje."

6. "Hvala!" Kada učinim nešto za nju, a ona mi se zahvali, to je jednostavno sjajan osećaj da činim nešto dobro i da to ceni. Kada kaže "hvala" čak i za najbanalnije i svakodnevne radnje, to je ohrabrujuće."

Ovo MUŠKARCI žele da čuju od žena: Mislite da se to već PODRAZUMEVA ali istina je da su oni NEŽNIJI nego što možete da zamislite!

Shutterstock

 

 

7. "Drago mi je što si ovde" - čini da se osećam neverovatno."

8. "Trebaš mi samo ti" - ili tako nešto. Za mene je ovo zaista važno, jer danas svi očekuju nešto od vas - pomoć, novac, savet. A ova izjava pokazuje da smo potrebni samo jednom drugom i ništa više."

9. "Volim kada primeti poziotivne promene kod mene, To me ohrabri da nastavim dalje da se trudim."

10. "Sjajno ti ide" - ovo je od velike pomoći i umirujuće. Želim da znam da li me podržava i da li veruje da mogu da ispunim svoje ciljeve."

Slični komplimenti se mogu primeniti sa obadve strane, jer partner sigurno želi da od vas čuje da ga volite, ohrabrujete i da ste uvek tu, kao i on za vas. U vezama, posebno kada se uspostavi rutina, često mislimo da je sve rečeno i da nema potrebe da govorimo o stvarima koje se podrazumevaju. Ne očekujte da vam partner čita misli, podsetite jendo drugo koliko je sjajno što ste zajedno.

 

Komentari (0)
Loading