Jeziv DOGAĐAJ na SAHRANI: Ćerka pogledala u KOVČEG, pa videla da u njemu ne leži njena MAJKA

Vesti 18.08.2022 10:40 0

Pogrebnu kuću u Nju Džersiju porodica tuži za 50 miliona dolara nakon što je otkriveno da je kovčeg voljene osobe nestao usred sahrane.

Jeziv DOGAĐAJ na SAHRANI: Ćerka pogledala u KOVČEG, pa videla da u njemu ne leži njena MAJKA

Shutterstock

Porodica 93-godišnje Kiung Ja Kim podnela je tužbu od 50 miliona dolara protiv Central Funeral Home of New Jersey i Blackley Funeral Home and Cremation Services, Inc. iz Ridgefielda jer su stavili telo druge žene u kovčeg.

Čak su je obukli u Ja Kim odeću. Sahrana je trebalo da bude održana u crkvi Promise u Leoniji, Nju Džersi, crkvi za koju njena porodica kaže da joj je Kjung Dža pomogla da se pronađe

. Njena ćerka Kumi Kim je odmah primetila da njene majke nema u kovčegu. „Izgledala je mnogo mlađe“, rekla je Kim. U pogrebnom zavodu su je uverili da je to njena majka. Tek kada je kovčeg bio na pola puta do mesta sahrane u Valhali u Njujorku, zaposleni u pogrebnom zavodu su priznali grešku.

„Ljudi su me upravo videli kako se rušim. Niko nije bio siguran šta se dešava“, priseća se Kim. Odlučeno je da se sahrana obavi sutradan kada je pogrebno preduzeće ispravilo grešku, ali pošto je padala kiša, sahrana je odložena za nekoliko dana. Zbog ove greške žena nije mogla biti dostojanstveno sahranjena, piše abc7chicago.

Kim je kasnije kontaktirala porodicu žene koja je bila u kovčegu umesto njene majke. "Nisu mogli da otvore kovčeg za drugu porodicu, jer je žena počela da se pogoršava. Mi smo zapravo dve žrtve", rekla je Kim. Sav novac koji osvoje u parnici porodica će donirati crkvi u koju je njihova majka prisustvovala u njenu čast.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading