Ovih PET poza mogu da ZAMENE trening: Sigurno će vam se SVIDETI

Vesti 12.08.2022 23:00 0

Menjaju trening u teretani, koliko bi mogli da izdržite

Ovih PET poza mogu da ZAMENE trening: Sigurno će vam se SVIDETI

unsplash.com

Seksualne poze koje komotno mogu da zamene trening u teretani će vas dobro izmoriti i ojačati vaše mišiće. Kao i u teretani – što duže traju (vežbate) i veći efekat imaju.

Karlica

Muškarac treba da legne na leđa raširenim nogama, a vi sedite na njega. Zatim levu ili desnu nogu ispružite unazad. „Vežba“ nudi odličnu stimulaciju klitorisa, ali i aktivira mišiće nogu.

Most

Za ovu pozu je potrebno da budete malo izdržljiviji. Lezite na leđa, savijte kolena i postavite noge u širini ramena. Podignite se u položaj mosta i dozvolite partneru da se „igra“ prstima ili vibratorom, ako ste raspoloženi za eksperimentisanje.

Mačka

Stavite nekoliko jastuka i neka partner legne na njih na leđa. Stanite na kolena, tako da partnerova glava bude između vaših nogu. Još je bolje ako se nagnete napred i držite se za laktove. Ova poza je odlična za mišiće vaših leđa.

Pseća

Ovoga puta reč je o „doggy“ pozi, ali sa malom izmenom – umesto na dlanove, oslonite se samo na laktove. Potrudite se da leđa držite pravo i sigurno ćete osetiti aktiviranje mišića, prenosi crnobelo.rs..

Stolica

Ova varijacija poznate „kaubojke“ istinski je trening. Potrudite se da se ne držite rukama ili se samo minimalno oslanjajte i ne sedajte skroz na partnera. U suštini, vaš zadatak je da radite čučnjeve.

Možda će vam na početku biti malo teže, ali ako usavršite ovu pozu, više vam neće biti potrebne druge vežbe za noge.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading