Pet SAVRŠENIH poza u tropskim noćima: Uživajte i kada su VRUĆINE i začinite STRASTI u krevetu

Vesti 09.07.2022 23:00 0

Ako vas vrućine podstaknu na seksualnu aktivnost, isprobajte ove letnje poze za seks na brzaka koji će biti ugodan i na plus 30.

seks

Shutterstock

Aktuelni toplotni talas naterao nas je da skinemo višak odeće i rashladimo se u udobnosti klimatizovanih prostorija. Istraživanja su pokazala da smo tokom leta malo nervozniji, ali i pored toga zadovoljniji jer visoke temperature povećavaju našu seksualnu želju.

Da li zaista više uživamo u seksu tokom leta nego tokom hladnijih meseci? Nauka kaže da je ova tvrdnja istinita, a da su za to „krivi“ feromoni, prirodne hemikalije koje izlučujemo kroz znoj i zbog kojih partneru delujemo privlačnije, navodi se na sajtu Zadovoljna.hr.

1. Lavica koja se izležava

Ako ste trenutno na moru, iskoristite čari plaže kako biste doživeli nove seksualne avanture. Ležaljke su omiljena stvar za odmaranje i dobijanje preplanulog tena tokom dana, a kad padne mrak, možete ih iskoristiti za nezaboravan seks. Vođenje ljubavi na ležaljci kreativno je, zabavno i romantično, posebno u vreme zalaska sunca.

Za pozu “lavice koja se izležava” podesite ležaljku u sedeći položaj. Muškarac leži na leđima raširenih nogu, a žena leži na stomaku, između njegovih nogu. On će uživati u ovoj pozi zbog ženske dominacije, a ona jer će moći kontrolisati brzinu, dubinu i ugao penetracije. Ova poza savršena je za letnje vrućine jer će zbog direktne stimulacije klitorisa seks biti brzo gotov, a o njemu ćete pričati danima.

2. Panter koji napada

Pet SAVRŠENIH poza u tropskim noćima: Uživajte i kada su VRUĆINE i začinite STRASTI u krevetu

Shutterstock

 

Ovo je još jedna odlična poza u kojoj će vam pomoći udobna ležaljka na plaži. Ova poza je slična klasičnoj doggy style pozi. Spustite ležaljku. Žena se treba spustiti na kolena i dlanove, kao kod klasične doggy style poze, a muškarac treba da klekne iza nje. Istraživanja su pokazala da je ovo poza koja najviše uzbuđuje muškarce.

Seksualni terapeuti savetuju da led umotate u peškir za plažu, a preko njega stavite jastuk i tako pripremljenu “igračku za seks” stavite ispod trbuha. Ovako improvizovan “klima uređaj” seks će napraviti još ugodnijim.

3. Delfin poza

Za ovu inovativnu seks pozu trebaće vam bazen ili đakuzi. Muškarac treba da stane u bazen leđima čvrsto naslonjenim na ivicu. Žena bi mu trebala okrenuti leđa, rukama se uhvatiti za suprotnu ivicu bazena, a ostatak tela bi trebalo da joj pluta, kao da pliva. Muškarac bi trebalo da je uhvati za bokove i “odradi posao”.

Ova poza je apsolutni letnji hit jer omogućava stimulisanje G-tačke, a muškarci je smatraju jako privlačnom, što će ovu pozu čini savršenom za vrele letnje noći.

4. Plišani medvedić

Pet SAVRŠENIH poza u tropskim noćima: Uživajte i kada su VRUĆINE i začinite STRASTI u krevetu

Shutterstock

 

Za ovu pozu trebaće vam peškir za plažu. Ona je savršena za parove koji više vole voditi ljubav, a karakteriše je mogućnost maženja, gledanja u oči i strastvenog ljubljenja. Muškarac treba zauzeti pozu identičnu onoj kada klekne da zaprosi devojku. Dakle, jednom nogom je na kolenu, a drugom na stopalu. Žena bi trebalo da svoju nogu prebaci preko njegove (one kojom stoji na stopalu), a drugu nogu da postavi na koleno.

5. “Na brzaka na roštilju”

Ova poza idealna je za vruće dane jer vaša tela imaju minimalni kontakt. Za ovu kreativnu pozu takođe će vam biti potreban bazen. Žena bi trebalo da se rukama uhvati za ivicu bazena, a muškarac bi trebalo da stoji iza nje. Osim bazena, za ovu pozu dobro će doći krevet ili sto.

Seksualni terapeut Čarli Glikman ističe da je ova poza nastala na dvorišnim okupljanjima sa roštiljom kada bi se partnerima pobudile strasti pa bi na brzinu hteli zadovoljiti svoje seksualne apetite dok se ekipa zabavlja.

Dva korisna saveta za letnji seks:

1. Ne zaboravite da se hidrirate

Koji god položaj zauzeli tokom vođenja ljubavi, ne zaboravite piti dovoljno tečenosti pre i nakon seksualnog čina. Seks će vas prilično umoriti, ali će takođe iscrpeti i vaše elektrolite. Ledeni čaj i letnja alkoholna pića mogu biti prividno osveženje, ali najvažnije je da u svoj organizam unesete dovoljno vode.

2. Koristite lubrikant za seks u vodi

Bez obzira na to da li vodite ljubav u bazenu ili moru, ove poze neće biti tako ugodne ako ne budete koristili lubrikant, pomogućstvu na bazi vode kako biste izbegli infekcije. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading