Ove POZE ne moraju da budu samo na FILMU - isprobajte ih koliko večeras!

Najžena Vesti 16.09.2021 22:00 0

Ide noć, a bilo bi lepo začiniti nekom igricom u četiri zida, u vašoj spavaćoj sobi.

Ove POZE ne moraju da budu samo na FILMU - isprobajte ih koliko večeras!

unsplash.com

Ovo su predlozi na koji način bi to mogli i da uradite. 

Odaberite jednu od tri poze!

Pauk

Ova poza je nalik raku koji hoda, ali na najseksi mogući način. Vaša karlica treba da bude lagano podignuta dok su noge savijene u kolenima sa strane njegovog tela. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu, pa se lako možete kretati napred-nazad i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

Stojeće tačke

Za početak jedno upozorenje: ova poza nije za početnike! Pomalo je slična "doggy" pozi, ali s još boljim beneficijama. Za početak možete da sednete u klasični joga položaj a partner neka vam zgrabi noge i obmota ih oko struka. U ovakvom položaju nećete moći dugo da ostanete, ali definitivno je reč o iskustvu koje ćete pamtiti.

Kašika poza u seksu

Ovo je jedna od omiljenih poza u seksu za žene. Pre svega zato što tu za njih nima mnogo posla. Dovoljno je da se okrenu na stranu i podignu nogu. Još jedan razlog što im se dopada jeste taj što su one ovde submisivne. Muškarac ima potpunu kontrolu. On rukama može dodirivati njene grudi ili stimulisati klitoris.

Kašika poza je pored svoje lagodnosti i sinonim za intimnost, jer kašika je i poza za spavanje. Jedan partner je “velika kašika”, a drugi “mala”. Što znači jedan parter zagrli drugog i štiti malu kašiku. Iako je poza veoma opuštajuća i prijatna, definitivno nije za spavanje celu noć.

Komentari (0)
Loading