Ih, u ovogom slučaju GODINE nisu samo neke tamo brojke: Evo u čemu je fora kada ste sa STARIJIM muškarcem, a u čemu kada je on MLAĐI

Vesti 15.09.2021 21:33 0

Verovale ili ne, starosno doba vašeg partnera iga veliku ulogu kada je u pitanju dobra "zabava ispod čaršafa"

Ih, u ovogom slučaju GODINE nisu samo neke tamo brojke: Evo u čemu je fora kada ste sa STARIJIM muškarcem, a u čemu kada je on MLAĐI

Shutterstock

Prema anketi koju je sprovela internet stranice "LeAffair" znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. 

Ispostavilo se da stariji muškarci mogu i dalje da "zavode red" i "igraju grubo", ali to nije nešto u čemu ipak uživaju!

Nežno, a ne prljavo i grubo

Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nežan, lagani, seks s maženjem nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja.

Na listi sledi "normalan odnos" bez nekih vragolastih dodata, a onda vođenje ljubavi sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama.

Ono što je najšokantije jeste podatak da ih fotografisanje ili snimanje za vreme odnosa zgrožava i da će se zbog toga obući i napustiti spavaću sobu!

Mladost ludost

Muškarci u dvadesetima i delimično u 30-im, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Fotografije i snimanje im zvuči super, dok je vođenje ljubavi sa više osoba u top pet želja, pišu "Vijesti".

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine - međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet svog "performansa".

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet, naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci, ali i žene, imaju manje odnosa, ali da tada postaje značajno kvalitetniji.

Komentari (0)
Loading